Beszélgess el vele a babakocsiról. Ne a gyerek diktáljon már. Üljön csak szépen a babakocsiba, semmi baja nem lesz.
2021. márc. 24. 10:27
2/18 anonim válasza:
Nem hurcolom a gyereket, pont. Vagy a lábán jön, vagy beül a babakocsiba, nincs harmadik opció. Nyilván az a legjobb, ha ezeket a szabályokat idejében fekteti le az ember, de utólag is működik. Ez esetben lesz egy átmeneti időszak hisztivel, dehát túl szép is lenne, ha minden csettintésre működne :)
3/18 anonim válasza:
Babakocsiban már 1 évesen se maradt meg, mióta stabilan jár. Viszont a triciklit imádja. Később biciklivé alakítható. Jól tud ülni benne, nézelődni, dudalni. Én ezzel megyek mindenhova.
4/18 anonim válasza:
Bicikli, gyerekülés. Vagy gyalog. De ő akár másfél órát is sétál ha úgy van. Néha felkéri magát de mindig vissza leteszem. Nem cipelem a seggét órákat. Imád amúgy sétálni és nagyon szépen lehet vele közlekedni
2021. márc. 24. 10:36
5/18 anonim válasza:
Hát én is így voltam, én egy darabig csatos hordozoval vittem, de azt télen nem tudtam használni, szóval hisztik árán raszoktattam a babakocsira. Most is szívesebben sétál mellette, de ha elfáradt, már magától beszáll. 2-3 hónapig hiszti volt belőle, most 20 hónapos.
2021. márc. 24. 10:47
6/18 anonim válasza:
Ha nem ül bele, nem akar lábon sem jönni, akkor bele kell kötni a kocsiba, és hazatolni. Nincs játszótér, kézben cipelés. Természetesen mielőtt elindultok otthonról ezt elmondod neki többször. Amikor cipeltetni akarja magát akkor is elmondod hogy ez lesz a hiszti következménye. Pár alkalom után leszokik róla, bár lehet nektek nehezebb lesz, mert megszokta hogy ha hisztizik az van amit ő akar.
2021. márc. 24. 10:49
7/18 anonim válasza:
Az én kisfiam sem maradt meg a babakocsiban ennyi idősen. Jött a lábán, sose kellett cipelnem. De biciklisülésben megmaradt, így biciklivel is közlekedünk. Motorozni akkor mèg nem akart.
Nem gondolom, hogy értelme lett volna babakocsiba kötni üvöltve, amikor szívesen sétált. Azt sem gondolom, hogy emiatt ő irányít, vagy a parancsolgatna nekünk, viszont szeret sétálni. Cipelni soha nem kellett.
2021. márc. 24. 10:52
8/18 anonim válasza:
Kerdes, hogy hova kell menni. Rovidtavra gyalogolt. Kicsit hosszabbra tolokaros triciklit hasznaltunk. Ha messszebre kellett menni, vagy időre, akkor bicikli gyerekulessel.
2021. márc. 24. 11:04
9/18 anonim válasza:
Bicikli gyereküléssel, imádja. Ha céltalanul csak levegőzés miatt megyünk ki, akkor séta vagy kismotor és meg lehet nézni minden kavicsot, bokrot, madarat. Ha rossz az idő autóval.
2021. márc. 24. 11:30
10/18 anonim válasza:
Én terhes voltam, így semmiképpen nem akartam cipelni. Ha nem akart jönni a lábán, mentem tovább, aztán jött utánam. Inkább babakocsival mentünk, de az meg macerás volt, mert tolni kellett akár árkon-bokron át, mert ő persze, hogy nem az úton ment. Ha nem akart jönni, belekötöttem a kocsiba és toltam. Nem tudtam mit tenni, hisztizett, de aztán abbahagyta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!