Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan közlekedtek a 1,5 èv...

Hogyan közlekedtek a 1,5 èv körüli gyerekkel?

Figyelt kérdés

Olyanok vàlasza èrdekel főleg, akinek nem marad babakocsiban a gyereke.

Szökőèvente 10 percre elvan babakocsiban, ha ètel van a kezèben.

Nèzem a többi gyereket, aki ül/alszik a kocsiban, anyuka meg kisimultan tolja a kocsit.

Amùgy rohangàl a lànyom, de ha elfàrad kèzben kell vinni, iszonyù aktìv.

Ha egyedül vagyok nem is viszem màr a kocsit, mert azt is kell tolnom ès a gyerek utàn is szaladni.

Ti hogy csinàljàtok, főleg ha egyedül vagytok a gyerekkel?

2021. márc. 24. 10:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Séta és mostmár bicikli.

A lányom 9 hónaposan megtanult stabilan járni, 1 éves kora körül már nem maradt a babakocsiban, ha be akartam tenni akkor tombolt üvöltött, egyszerűen feladtam.

Azóta séta, illetve most nemrég vettem egy biciklit és gyerekülésben viszem, már 2 éves elmúlt.

Ha nagyon messzire kell menni, akkor vonat, vagy várok a férjemre aki elfuvaroz autóval.

Nem egyszerű.

Bölcsibe is bicajjal hordom, de félek ha majd rosszabb idők is lesznek, akkor mi lesz, pl esőben :s

2021. márc. 24. 11:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Ja de hozzáteszem az én lányom lesétál 5 km-t is anélkül hogy felvetetné magát, sosem kellett még felvennünk. Viszont lassan halad még szegény, nyilván sietni nem tud, úgyhogy ha valahova menni kell, akkor nehéz :(

Előző vagyok

2021. márc. 24. 11:44
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
Mi 1-1,5 évesen hagytuk el a babakocsit. Nem azért mert nem maradt meg hanem azért mert 10hósan már ment így sétált mindíg. Én nem vettem vele soha és nem is igényelte. Aztán húsvétkor volt másfél éves mikor kapott egy futó biciklit és már aznap olyan ügyes volt a házban vele hogy másnap kint az utcán ment már. Soha nem esett és nagyon szerette. azt hiszem 10es kereke volt. Ma már 3 éves és 5km is simán sétál az én tempóban. Vagy 2kerekűvel biciklizik és lehagy.
2021. márc. 24. 12:27
 14/18 anonim ***** válasza:
96%
15ös vagyok az lemaradt hogy futó bicikli előtt kismotorozott vagy sétált
2021. márc. 24. 13:12
 15/18 A kérdező kommentje:

Igazàbòl az a problèma, ha cèlirànyosan/időre kell menni valahova.

Az sem zavar nagyon, ha kèzben kell hoznom, elèg sokat bìr sètalni.

Sìrni meg nem hagyom a babakocsiban, nem hinnèm, hogy ez azt jelentenè, hogy ő irànyìt.

2021. márc. 25. 11:55
 16/18 A kérdező kommentje:
A kismotort kipròbàljuk, ha itt a jobb idő :)
2021. márc. 25. 11:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Bicikli vagy autó ha gyorsan és célirányosan akarsz haladni
2021. márc. 25. 11:57
 18/18 A kérdező kommentje:

#20: igen, volt èrtelme, motorra nem gondoltam. Plusz jò olvasni, hogy nem csak az èn gyerekem ilyen.

Sajnàlom a gyereked (màr ha van), hogy ìgy neveled.Majd meglàtjuk melyik nevelèstől lesz kiegyensùlyozott.

2021. márc. 25. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!