Hogyan közlekedtek a 1,5 èv körüli gyerekkel?
Olyanok vàlasza èrdekel főleg, akinek nem marad babakocsiban a gyereke.
Szökőèvente 10 percre elvan babakocsiban, ha ètel van a kezèben.
Nèzem a többi gyereket, aki ül/alszik a kocsiban, anyuka meg kisimultan tolja a kocsit.
Amùgy rohangàl a lànyom, de ha elfàrad kèzben kell vinni, iszonyù aktìv.
Ha egyedül vagyok nem is viszem màr a kocsit, mert azt is kell tolnom ès a gyerek utàn is szaladni.
Ti hogy csinàljàtok, főleg ha egyedül vagytok a gyerekkel?
Séta és mostmár bicikli.
A lányom 9 hónaposan megtanult stabilan járni, 1 éves kora körül már nem maradt a babakocsiban, ha be akartam tenni akkor tombolt üvöltött, egyszerűen feladtam.
Azóta séta, illetve most nemrég vettem egy biciklit és gyerekülésben viszem, már 2 éves elmúlt.
Ha nagyon messzire kell menni, akkor vonat, vagy várok a férjemre aki elfuvaroz autóval.
Nem egyszerű.
Bölcsibe is bicajjal hordom, de félek ha majd rosszabb idők is lesznek, akkor mi lesz, pl esőben :s
Ja de hozzáteszem az én lányom lesétál 5 km-t is anélkül hogy felvetetné magát, sosem kellett még felvennünk. Viszont lassan halad még szegény, nyilván sietni nem tud, úgyhogy ha valahova menni kell, akkor nehéz :(
Előző vagyok
Igazàbòl az a problèma, ha cèlirànyosan/időre kell menni valahova.
Az sem zavar nagyon, ha kèzben kell hoznom, elèg sokat bìr sètalni.
Sìrni meg nem hagyom a babakocsiban, nem hinnèm, hogy ez azt jelentenè, hogy ő irànyìt.
#20: igen, volt èrtelme, motorra nem gondoltam. Plusz jò olvasni, hogy nem csak az èn gyerekem ilyen.
Sajnàlom a gyereked (màr ha van), hogy ìgy neveled.Majd meglàtjuk melyik nevelèstől lesz kiegyensùlyozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!