Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy majdnem 4 évesnek érdemes...

Egy majdnem 4 évesnek érdemes még testvérfellépőt venni? Vagy ti hogyan közlekedtek?

Figyelt kérdés
Júniusban születik a tesó. Elgondolkodtam, hogy mivel mindenhová bicóval járunk hogyan fogunk közlekedni? Falun lakunk, viszonylag nagy település. A kisfiam sétálni lusta, saját bicóval menni is csak rövid távon.
2013. okt. 28. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
A testvérfellépővel kapcsolatban nincs tapasztalatom sajnos, de én inkább arra voksolnék, hogy vedd rá valahogy a sétálásra. Az én kisfiam is 4 éves lesz lassan, és elég szép távokat tesz meg gyalog (szintén falu). Ha nincs "választása", akkor szerintem bele fog jönni a sétálásba is.
2013. okt. 28. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Kisváros, autó nélkül. Én a 2,5 évesnek gondolkodtam tesófellépőn, de már neki is felesleges lett volna. Úgy voltunk vele, hogy meglátjuk, van -e rá szükség, és akkor veszünk, de nem kellett. Futóbiciklivel közlekedünk, most majdnem 4 éves, szuperül bevált. Vagy gyalogol mellettem.
2013. okt. 29. 08:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Nalunk 2 év van a gyerekek között, de a nagyot 1.5 éves kora óta nem babakocsiztatom. Vagy sétál, vagy motorozik, vagy bicózik.
2013. okt. 29. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!