Panelben gyerekkel hogy bírjátok?
Én gyűlölöm, hogy itt kell élnünk. Nem járkálhatunk szabadon ki-be. Ahhoz fel kel öltözködni, készülődni, hogy lemenjünk.
A lakókról nem is beszélve. Vagy arra kel a gyerek, hogy beszélgetnek az ablak alatt, vagy ugat a szomszéd kutya, vagy üvöltöznek, zenét hallgatnak hangosan. Utálom, hogy ha szellőztetek bebámulnak az ablakon, megállnak beszélgetni, a gyereket nézegetik, beszélnek hozzá. Állandóan lehúzva tartom inkább a redőnyöket, hogy ne bámuljanak be.
A babakocsit lecipelni, aztán fel, főleg, ha vásároltunk is, egy élmény. Nincs tároló.
Csak azért, mert a párom nem akart kertesbe menni, mert ő nem akar füvet nyírni. Persze, most már ő is menne, mert rájött, hogy a gyereknek jobb lenne ott, és őt is zavarják a lakók.
Itt van a hitel a lakáson, esélyünk sincs a közeljövőben elmenni innen. Kezdek már befordulni.
Én nem nagyon bírom. Főleg hideg, esős napokon, amikor játszótérre se mehetünk, kész bolondok háza van otthon.
Ráadásul mindenért feljön az alattunk lakó asszony, de ő az a tipikus szomszéd, aki klopfolja a húst, meg max hangerőn, nyitott ablaknál vagy erkélyen bömbölteti a Zámbó Jimmytől a még nem veszíthetek című számot.
Hanyadikon laktok ti, hogy bebámulnak, de fel kell cipekedni??
Mi laktunk kertesben és lakásban is, mindkettőnek megvan az előnye-hátránya.
Kertesben az tényleg nagy előny, hogy benti cuccban is bármikor kiszaladhatsz, nem kell vegyülni a játszótéren... stb, de pl: a 4 évessel már nem volt buli, mert neki kellett a társaság, vágyott a játszótérre és olyan részen laktunk ahol nem volt és a szomszédok között se volt hasonló korú gyerek. Lakásban csak a ház elé kellett lemenni a társaságért (belvárosi jó környék).
Én szívesen mennék ismét kertesbe, de a városon belül, hogy ne menjenek el órák az ingázással, viszont itt nincs megfizethető (50 M-tól indulnak).
Én imádtam a panelt, a kertes ház mrg csak púp. Sosincs az ember a kertben vagy a teraszon csak ha munka van. Az életem átka ez a ház
De a paneles éraban még szingli voltam, annak örülök, hogy mincs aki ránk szóljon, ha szaladgál.
A szomszédok valóban lehetnek zavaróak.
De ez a Benéznek az ablakon és a gyerekhez beszélnek dolog sántít.
Van alattad is Szomszéd, így minimum a 2.on laksz. Óriások sétálnak arra vagy mi?
"Csak azért, mert a párom nem akart kertesbe menni, mert ő nem akar füvet nyírni."
Nem kell ráfogni. Közösen vettétek a lakást. Ezek szerint támogattad te is, hogy panelt vegyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!