Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Panelben gyerekkel hogy bírjátok?

Panelben gyerekkel hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Én gyűlölöm, hogy itt kell élnünk. Nem járkálhatunk szabadon ki-be. Ahhoz fel kel öltözködni, készülődni, hogy lemenjünk.

A lakókról nem is beszélve. Vagy arra kel a gyerek, hogy beszélgetnek az ablak alatt, vagy ugat a szomszéd kutya, vagy üvöltöznek, zenét hallgatnak hangosan. Utálom, hogy ha szellőztetek bebámulnak az ablakon, megállnak beszélgetni, a gyereket nézegetik, beszélnek hozzá. Állandóan lehúzva tartom inkább a redőnyöket, hogy ne bámuljanak be.

A babakocsit lecipelni, aztán fel, főleg, ha vásároltunk is, egy élmény. Nincs tároló.

Csak azért, mert a párom nem akart kertesbe menni, mert ő nem akar füvet nyírni. Persze, most már ő is menne, mert rájött, hogy a gyereknek jobb lenne ott, és őt is zavarják a lakók.

Itt van a hitel a lakáson, esélyünk sincs a közeljövőben elmenni innen. Kezdek már befordulni.

2021. máj. 4. 17:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Az esetleg nem megoldás, hogy a lakást kiadjátok, így kvázi a bérlő fizeti rá a hitelt nektek? Őszinte leszek, én sem bírnám egy percig sem, folyamatosan a megoldást keresném a “menekülésre”.
2021. máj. 4. 17:07
 2/28 anonim ***** válasza:
90%

Én nem nagyon bírom. Főleg hideg, esős napokon, amikor játszótérre se mehetünk, kész bolondok háza van otthon.

Ráadásul mindenért feljön az alattunk lakó asszony, de ő az a tipikus szomszéd, aki klopfolja a húst, meg max hangerőn, nyitott ablaknál vagy erkélyen bömbölteti a Zámbó Jimmytől a még nem veszíthetek című számot.

2021. máj. 4. 17:11
 3/28 anonim ***** válasza:
91%
Gyűlöltem. Minden reggel arra keltünk, hogy a felső szomszéd üvölt a gyerekére, hogy keljen már fel. Az ablak alatt volt egy pingpong asztal, ahol még az volt a legkevésbé idegesítő ha pingpongoztak, inkább ott bandáztak éjfélig a tinik. Nyáron nem tudtam szellőztetni, mert sok okos az ablakban cigizett, hogy ne az ő lakásuk, hanem a miénk legyen büdös. Meleg volt, ami ellen lemehettünk a játszótérre, ahol szintén tűzött a nap. Na szóval utáltam,elköltöztünk kertesbe, azóta boldog vagyok. A férjedet nem lehet sehogy meggyőzni?
2021. máj. 4. 17:17
 4/28 A kérdező kommentje:
Annyiért nem tudnánk kiadni, amennyi a hitel. Pont a szomszédok miatt. Lakik alul 2 C-s család. Szó volt róla, hogy elmegyünk albérletbe egyelőre, olyanba, ahol legalább a folyosó nem közös, de úgy mínuszba lennénk.
2021. máj. 4. 17:18
 5/28 A kérdező kommentje:
Itt is probléma a cigifüst. Az egyik alsó szomszéd ráadásul füvezik is. A felső szomszédnak mindig este 10-11 órakor jut eszébe átrendezni a lakást.
2021. máj. 4. 17:20
 6/28 anonim ***** válasza:
93%

Hanyadikon laktok ti, hogy bebámulnak, de fel kell cipekedni??

Mi laktunk kertesben és lakásban is, mindkettőnek megvan az előnye-hátránya.

Kertesben az tényleg nagy előny, hogy benti cuccban is bármikor kiszaladhatsz, nem kell vegyülni a játszótéren... stb, de pl: a 4 évessel már nem volt buli, mert neki kellett a társaság, vágyott a játszótérre és olyan részen laktunk ahol nem volt és a szomszédok között se volt hasonló korú gyerek. Lakásban csak a ház elé kellett lemenni a társaságért (belvárosi jó környék).

Én szívesen mennék ismét kertesbe, de a városon belül, hogy ne menjenek el órák az ingázással, viszont itt nincs megfizethető (50 M-tól indulnak).

2021. máj. 4. 17:34
 7/28 Derjaderja ***** válasza:
56%

Én imádtam a panelt, a kertes ház mrg csak púp. Sosincs az ember a kertben vagy a teraszon csak ha munka van. Az életem átka ez a ház

De a paneles éraban még szingli voltam, annak örülök, hogy mincs aki ránk szóljon, ha szaladgál.

2021. máj. 4. 17:41
 8/28 A kérdező kommentje:
Közös folyosós a lakás. 10 lakás van egymás mellett, ilyen hosszú sorház, 4 emeletes.
2021. máj. 4. 17:43
 9/28 anonim válasza:
90%

A szomszédok valóban lehetnek zavaróak.

De ez a Benéznek az ablakon és a gyerekhez beszélnek dolog sántít.

Van alattad is Szomszéd, így minimum a 2.on laksz. Óriások sétálnak arra vagy mi?

"Csak azért, mert a párom nem akart kertesbe menni, mert ő nem akar füvet nyírni."

Nem kell ráfogni. Közösen vettétek a lakást. Ezek szerint támogattad te is, hogy panelt vegyetek.

2021. máj. 4. 17:49
 10/28 anonim ***** válasza:
45%
Inkább azt kérezd a szomszédok hogy bírják hogy kisgyerekes család lakik mellettük. Rohadt idegesítő ám hogy a gyere visít trappol kiabál reggel 7-este 8 között minimum.
2021. máj. 4. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!