Mi az ideális hány évet otthon maradni a gyerekkel?
Körülmények figyelembe vételével természetesen. Segítség nincs. Egyik oldalról már nem élnek a nagyszülők, másik oldalról már betegesek, nem tudnak segíteni.
Így ilyen feltételek mellett nagy szerencse kell 8-4 ig állást találni és olyat ahol nem nézik rossz szemmel a sok táppénzt ha a gyerek beteg...
Sokan említik a babyszittert de elég brutális árak vannak, napi 8-9 vagy többre nagyon sokba kerülne.
Pont a körülményeket nem írod.
Kell a két jövedelem? Mi a szakmátok? Van a közelben bölcsi? Van normális munkahely? Autó van? Hajlandó vagy tanulni új szakmát?
Egy ideális világban a gyerek iskolás koráig otthon lehetne az anya, és ez előnyös lenne mindenkinek. Utána pedig gond nélkül visszatérhetne a munka világába.
Sajnos ez nem az a világ.
A pénz mindig kell. Diplomás ápoló vagyok. Bölcsi van, de hogy hely éppen lesz e nemtudom...
Auto nincs , de helyben dolgozunk így ez nem gond. Relativ biztos mindkét munkahely mert olyan terület. Párom nem szeretné ha leírnám konkrétan hol dolgozik,de állami alkalmazott.
Mást tanulni nem igazán szeretnék, ebben van gyakorlatom, sokat tanultam ...stb.
Olyan, hogy ideális nincs. Nálunk a párom 9 évet volt a srácokkal, ami számára élete legszebb periódusa volt. Jól kerestem nem volt szükség az ő fizetésére.
Minél többet tudsz velük lenni kiskorukban annál jobb. Későbbiekben kifizetődik.
7 Ha muszáj nyilván megoldjuk kevesebből is a dolgokat. Max 2 gyerek.
8 Nah ne, akkor ha ez így lenne senki sem dolgozna, mert sehol nem tolerálják ez max ahol saját vállalkozás. Mondjuk állami helyről legalább nehezebben rúgnak ki de ha meg kevés a létszám a többiekkel szemben kicseszés. Persze csak akkor maradnék otthon ha muszàj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!