Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az ideális hány évet...

Mi az ideális hány évet otthon maradni a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Körülmények figyelembe vételével természetesen. Segítség nincs. Egyik oldalról már nem élnek a nagyszülők, másik oldalról már betegesek, nem tudnak segíteni.

Így ilyen feltételek mellett nagy szerencse kell 8-4 ig állást találni és olyat ahol nem nézik rossz szemmel a sok táppénzt ha a gyerek beteg...

Sokan említik a babyszittert de elég brutális árak vannak, napi 8-9 vagy többre nagyon sokba kerülne.

2021. ápr. 11. 08:22
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
76%

#27 Köszi, allergiára még nem gondoltunk, ha nem javul, megnézetem. Bár még nem láttam olyan allergiást, akinek ne folyna egybe taknya-nyála, amikor virágzik minden, hanem csak köhög, de ki tudja.

(#23)

2021. ápr. 11. 15:26
 32/32 anonim ***** válasza:
94%
#31 Nekem ez volt 3 éves koromban, azért volt ismerős, anyumék vagy egy fél évig jártak velem kivizsgálásra, úgy, hogy anyukám orvos.
2021. ápr. 11. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!