Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy történettel írnám le a...

Egy történettel írnám le a problémámat. Lakótársakként laktam egy lánnyal, akivel néha néha együtt voltam, viszont a megbeszélt "fogamzásgátlót" nem használta tudtomon kívül, terhes lett, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Mikor már megtudtam a terhességet, rögtön mondtam hogy csináljunk abortuszt, de nem lehetett mit tenni. Én nem akartam a gyermeket megtartani, se anyagi nehézségek, se albérlet, sem kapcsolat nélkül, szóval sehogy. tehát ebben a formában nagyon kihasználva érzem magam. Most a lány apasági perrel, gyámügyi eljárással, tartásdíj fizetési kötelezettséggel fenyeget. Esélyes hogy én vagyok az apa, viszont akaratomon kívüli terhességgel használta ezt ki.

Tudom felelőtlenség, meg stb, viszont azt szeretném megtudni hogy a követelt dolgok ellen van e valamilyen lehetőség? Nincs a nevemen a gyermek jelenleg, 6 hónapos.

2021. ápr. 13. 15:50
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
83%
Na látom ide is ideette a fene ezt az elborult elméjű, fanatikus "életre fel"-ező valláskárosultat.. Esetében helyesebb és pontosabb lenne az agyhalálra fel! szlogen.:D
2021. ápr. 14. 14:59
 42/53 anonim ***** válasza:
6%
41es miért te egy elborult elméjű abortuszpárti vagy? mert gondolom igen ha ennyire ismered magadon milyen az agyhalál
2021. ápr. 14. 15:42
 43/53 anonim ***** válasza:
42%

Huu kérdező le a kalappal előtted... vettél egy babakocsit, szereztél ingyen használt ruhát és már kapott a 6 hó alatt másfél havi pelust.. indítalak az év apukája címért.

Az a fránya nő meg csak le akar húzni téged, mert nem tanította meg a gyereket megenni a hasznáét ruhát, sőt, ne adj isten nem gyógyult meg a pelustól ha beteg volt...

Komolyra fordítva a szót, nagyon gáz vagy kérdező. Tudod mennyibe kerül havonta egy gyerek? Minimum 50 ezer.

A te felelőtlenséged volt hogy nem húztál gumit, köteles vagy a gyerek ellátásának felét állni

2021. ápr. 14. 15:46
 44/53 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagyok abortuszpárti, lévén hogy olyan nincs. Olyan van, hogy döntéspárti! Ez a jó madár pedig már egy rakás abortusz kérdés alá odaböfögte a vallási szentbeszédét, mert fúj gyilkos, gyilkosság, magzat forever, életre fel blabla. Iszonyú erőltetett és szánalmas ilyen szinten egyoldalúan közelíteni a témát, ráadásul mindig belekeverni a vallást, aminek semmi köze az egészhez. Főleg, hogy itt sem az volt a kérdés, hogy mi a véleményed arról, aki egy nem kívánt terhességnél abortuszt akar!

Semmi bajom azzal, ha valaki nem tartja opciónak az abortuszt, mindenki azt csinál, amit akar, de ez az ember érezhetően nem épelméjű és ha látnád pár további kommentjét, akkor ez elég nyilvánvaló is válna..

2021. ápr. 14. 15:59
 45/53 anonim ***** válasza:
76%
Ok, de miért jön fel egy kérdés alatt az abortusz, ha a gyerek már 6 hónapos?
2021. ápr. 14. 16:04
 46/53 anonim ***** válasza:
97%
Kérdezd attól az észlénytől, akiről szó van. Ő állt neki habzó szájjal ölésről, gyilkosságról meg a jó ég tudja mikről hadoválni, mivel ott van az első-második sorban, hogy a kérdező az abortuszt preferálta volna és hát az ő rendszere nem tudta feldolgozni, hogy mégis hogy van mersze akárcsak gondolatként is erről agyalni a kérdezőnek, meg úgy általában bárkinek az abortuszról.🤷🏻‍♀️
2021. ápr. 14. 16:09
 47/53 A kérdező kommentje:

Kedves 43-as, hol van az meghatározva hogy kötelezően új ruhákat kell venni egy gyereknek? Kis városban nőttem fel, vannak jóbarátok, segítenek szivesen, illetve írtam azt is hogy mikor meglátogattam őket akkor bevásároltam nekik, neeem nem 1-2 napra valót, hanem olyan jó 2 heti adagot, amit nem csak a gyerkőc eszik meg, hanem mindannyiuk, az anyuka, gyerek, meg a kedves mama. bevásárlás alatt természetesen szintén lett véve pelenka, nem csak az említett másfél havi adag volt. 1 hónapja megfázott a lurkó, gyógyszerre meg orrszívó gépre én küldtem pénzt szintén.

Úgylátom te kedves 43-as azt várnád el hogy teljes mértékben én fizessek mindent a gyerkőcre, holott ketten vagyunk a szülei.

2021. ápr. 14. 16:56
 48/53 anonim ***** válasza:
57%
De írd már le, hogy mi bajod a gyerektartással?
2021. ápr. 14. 16:59
 49/53 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen mindegy, mit akarsz, a gyerektartásra köteleznek, és hacsak nem fizetsz havi 100 ezer fölött, nem csak te fizetsz a gyerekre mindent!
2021. ápr. 14. 18:29
 50/53 anonim ***** válasza:
90%

A gyerektartás általában a fizetés 20-30%-a. Ha nem akarsz össze-vissza rohangálni felháborodva, hogy te bevásároltál még a nagyinak is, akkor én sem értem, miért nem azt választod, hogy megállapodjatok, beadjátok a bíróságra, fizeted azt fixen átutalva és kész. Azzal tudtok mind számolni, hivatkozhatsz rá, nem fognak lejmolni egy kis ezzel-azzal még.

Ha meg mégis apa akarsz lenni, mert azért csak érdekel a gyereked sorsa, akkor add jószívvel, amit adsz és ne itt sírj, hogy milyen igazságtalanul kihasználnak.

2021. ápr. 14. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!