Hogyan lehetnék türelmesebb a gyerekekkel és a családommal? Milyen feszültségoldó, nyugtató hatású készítmények vannak, amiket pl fogamzásgátlóval együtt is lehet szedni?
Nagyon alacsony az ingerküszöböm. Minden apró-cseprő dolog miatt a "plafonon" vagyok, kiabálok a gyerekekkel, néha legszívesebben a földhöz vágnék valamit dühömben vagy tehetetlenségemben. :((
Nem tudom mit tehetnék, hogy több türelmem legyen... ?
Magnézium sokat segít, citromfű tea nyugtató hatású, és homeopátiás szerek: Hova vagy Sedatif PC.
Jobbulást!
Dettó...
Próbáltam a magnéziumot, sedatif pct, nyugtató teát... hát semmit sem értek.
Mensi előtt a legrosszabb!
Szia!
Azok nagyon jók, amiket előttem felsoroltak.
Gondolom, hogy a gyerekek miatt valószínűleg neked is kevés a szabadidőd és az energiád, de ha van rá lehetőséged, próbálj meg valamit mozogni, sportolni (ha nem tennéd egyébként), mert az segít levezetni a feszültséget és több energiát ad, mint amennyibe kerül.
Nekem nagyon sokat segített, már alig várom, hogy a kicsi is elég nagy legyen és mehessek vissza edzeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!