Ha szedtem a lindinette fogamzásgátlót 7 nap pihi és a 8 adik napon nem kezdtem újból szedni de párommal még úgy voltunk együtt hogy a 7 edik napon belül attól még lehetek e terhes...? Most szeretném el kezdeni újból
Figyelt kérdés
2020. szept. 24. 20:50
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj, ha pontosan szeded akkor maximálisan (99.9%) véd akkor is amikor a szünet van.
2/5 anonim válasza:
Miért nem kezdted el a 8-dik napon, azt lehet tudni?
Most szeretnéd újra elkezdeni az mit jelent?
Most akkor hanyadik napon vagyok az utolsó levél utolsó szemétől számítva?
3/5 anonim válasza:
Én is pont így jártam hogy évek óta szedem de most először a szünet utáni első szemet teljesen elfelejtettem.
Azt nem írtad hogy a 2. szemet elkezdted-e , legkésőbb azzal a 2.-al együtt pótolni kell a kifelejtett 1. szemet és utána 1 hétig kiegészítő védekezés kell.
Én így csináltam (a betegtájékoztató alapján) és azóta szerencsére meg is jött újra :D
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a vírus miatt nem tudtam be jutni időbe gyógyszert íratni majd kiváltani és egy hetet csúsztam volna patikus szerint várja meg az 1 hónapot h újból meg jöjjön de késik ma fogok tesztelni az a biztosabb
2020. szept. 25. 13:07
5/5 anonim válasza:
Mivel 8. napon nem kezdted el, igen, simán teherbe eshettél a szünet alatti aktusból. Ez amúgy a tájékoztatóban is le van írva, csak el kellene olvasni.
Gondolom a COVID miatt kotont se lehetett kapni egyetlen boltban sem, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!