Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fogamzásgátló és görcsoldó...

Fogamzásgátló és görcsoldó együtt?

Figyelt kérdés

Most kezdek fogamzásgátlót szedni(Dienille) először, de az a probléma, hogy én nagyon hasfájós vagyok, tehát a Nospa fortéból napi 4-5 szem az átlagos adag. Tudom,hogy bizonyos gyógyszerek ütik a gátlót,de azt nem tudom,hogy ez üti -e?! Mert az oké,hogy a hasfájás lehet enyhül/megszűnik a gátlótól, de azért biztos ami biztos:)

Köszi a választ:)

2011. nov. 27. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
A napi 4-5 Nospát orvos ajánlásával szeded?
2011. nov. 27. 21:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem,fájdalom miatt szedtem be ennyit.

kipróbáltam a sima nospát,a meristint, az algoflex m-t,de csak a forte vált be.

2011. nov. 27. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:

"A NO-SPA forte tabletta szokásos adagja felnőtteknek naponta 1-3 tabletta."

Nagyon szükséges lenne, h orvossal beszélj a fájdalmadról, mert No-Spából a sok már ártalmas. Itt már nem a fogamzásgátló és a görcsoldó a kérdés, hanem az egészséged.

Egyébként normális adagban és ideig használt fájdalomcsillapítók és görcsoldók nem üthetik a fog.gátlót, de te nagyon sokat szedsz be egyszerre.

2011. nov. 27. 21:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen,sajnos tudom,hogy már rég átléptem a megszabottat.a nődokinak mondta,azt mondta h ettől majd elmúlik..úgyhogy ha nem válik be,akkor elmegyek a háziorvoshoz. köszi:)
2011. nov. 27. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Így át meg át olvasva a leírásodat még kérdeznék valamit :)

Te a hasfájósat úgy érted, h mensi alatt v bélpanaszok miatt van a görcs? Mert a No-Spa mindkettőre jó. Ha az előbbi és csak mensi alkalmával egy nap szedsz be, még akkor is sok, de érthető. Remélhetőleg fogamzásgátló mellett így nem lesz akkora szükség rá. Ha bélpanaszokra szeded, akkor pedig tényleg a házidokihoz kell elmenni. :)

2011. nov. 27. 22:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak menstruáció alatt,semmi más problémám nincs:)
2011. nov. 27. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!