Miért várják el a mai nők a férfitől,hogy megszakadjanak még munka után is,csak mert van egy pici baba?
Egy napokkal ezelőtti kérdés ihletett,miszerint minek vállal másik gyereket az,akinek a férje nem segít otthon?
Nem nagyon tudok ezzel azonosulni,bár latom 80%-a a nőknek szétszakítaná a férjét,azután csodálkozik ha válás lesz a vége.
Igen,ketten vállalták,DE!egy nőnek most otthon van a munkahelye. El sem tudnám képzelni,hogy a férjemet beállítsam mosogatni,porszívózni,bármi,miután hajnal 5-18ig dolgozik. Itthon vagyok,ez tényleg annyira bonyolult? Ráadásul ikreim vannak,nem is voltak álombabák,na de ez volt a feladatom. Nekem itthon volt a munkahelyem,a férjemnek a munkahelyén. Azért 100x ezt választanám,mint a férjem fizikai munkájat.
Vagy nagyon eltunyultak már a mai anyukák?
Nyílván hétvégén segített kérés nélkül,na de munka után beállítani a férfit? ? Szeretik ezek a nők a férjüket? Miért akarják szétszakítani?
És mitől lesz apuka hulla fáradt? Attól hogy adott egyszer enni a gyereknek? Vagy kicserélt 2 pelenkát? Esetleg megfürdette? Hogy hétvégén 1 órát ő van vele míg anyuka elmegy mondjuk boltba?
Lehet ám anélkül is sokat segíteni, hogy kelne a gyerekhez éjszaka. Az én férjem se kelt hozzá másfél éves koráig mert csak cicin aludt. Utána viszont hétvégén ő is kelt hozzá. Kérés nélkül
71!
Mondjuk attól, hogy dolgozik?
73!
Kb az esetek 99,9%-ban bizony egyedül vitte. Aki azon sir, hogy apuka nem segít, az bizony a gyerek előtt se segített.
75!
Ezt hol írtam? Sehol. A nő vállalt egy gyereket egy férfival. Nyilván ismerte, tudta, hogy miylen embernek szul. Ha a gyerek elott is haza esett hatkor es beult mecsset nezni egy sorrel, akkor az a gyerek utan isniyg lesz.n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!