Hogy tudtok gyerek mellett dolgozni?
Én úgy, hogy pont pedagógus vagyok. Az ügyeletes napomon, mikor heti 1-szer korán megyek, akkor mondjuk így is a férjem viszi a gyereket. Illetve mikor olyan volt a beosztásom, hogy délután nem értem oda időben, elhozta. De ez heti 1-2 alkalom volt.
Ped asszisztenst most sokat keresnek felénk, lehet nyáron fogsz találni állást, csak tanév közben nehezebb.
Én sem találok normális részmunkaidős állást kisgyermek mellett, pedig budapesti vagyok, a belvárosban lakom, Budapest szívében! A legtöbb munka több műszakos, a hétvégén is dolgozni kellene. A segítség korlátozott, heti 2 nap megoldható,hogy más hozza-vigye a gyereket,a többi nap "az én problémám", nekem kell a gyereket hozni-vinni.
17 állásinterjún voltam egy év alatt, egyiket sem tudtam elvállalni a rugalmatlan, több műszakos munkaidő beosztás miatt.
A legutóbbi állásinterjúm, a 17. pont tegnap volt, könnyű irodai munka, úgy hirdették, 8-tól 4-ig, H-P. Az interjún derült ki, hogy heti 2-3X tovább kell maradni, túlóra van 6-ig.
Erre mondtam, rendben van, de akkor szóljanak előre, melyik nap kell tovább maradnom, mert akkor nekem előre intéznem kell a babysittert, aki 5-kor elhozza a fiam az óvodából. Mondtam, az nem működik, ha du 4-kor tudom meg, hogy 6-ig maradni kell,ilyen gyorsan nem biztos, hogy találok vkit, aki pont ráér és teljes sebességgel elrepül az óvodába helyettem. Van nagymama is,de ő vele is előre meg kell beszélni, melyik napokon menjen a gyerekért.Nem gond a túlóra ha ezt tudom előre.
Ma kaptam egy rövid üzenetet, hogy nem engem vettek fel az irodai pozícióra...
A legjobb egy iskolatitkár pozíció volna, de az még eddig nem sikerült... ott tuti, hogy csak 4-ig van a munkaidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!