Hogy tudtok gyerek mellett dolgozni?
Figyelt kérdés
Férjem 6.30kor megy 17.30kor jön így csak én tudom vinni hozni a gyereket oviba, sőt faluban lakunk így vagy itt kell keresni vagy a közeli városban de ugye az már nem 8 órás munka lenne, részmunkaidős állást meg nem találok. Nagyszülők is dolgoznak még és nem is itt élnek így nem tudnak semmit segíteni. Elvégeztem egy pedagógiai asszisztens tanfolyamot most, de így se találok semmit pedig több szakmám van. Mehettem volna nyáron strandra dolgozni meg kocsmába, postásnak és ennyi, ezeket nem vállaltam.#Gyerek, munka, állás,
2021. febr. 16. 16:44
11/11 Anett80 válasza:
És megkérdezhetem, milyen területen? Mi a szakmád?
Ha könyvelő vagy, akkor könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!