Kiscsoportos gyermek mellett tudtok dolgozni ha gyakran náthás?
Ettől félek én is, most kezdi a lányom a bölcsit, én is adom neki a Bérest, Cebiont, D vitamint, sokat van levegőn, eszik mindent, de félek hogy sokat lesz beteg :(
Kíváncsi vagyok a válaszokra, nagyszülői segítség nekünk is kizárt.
Úgy tervezem eleinte a férjem marad vele itthon ha beteg lesz a gyerek, mert ő már régóta ott van a munkahelyén, aztán lesz ami lesz.
Sajnos Enis emiatt nem dolgozom.
Egyszer beteg volt aztán karanténban volt aztán egyik dajka miatt volt karanténban a csoportja...
Nincs az a rugalmas és kedves főnök aki ezt eltűri senkinek sem kel minuszos dolgozó mikor annyi a munkanélküli ( szemembe mondták)
Nekem szerencsém volt. A lányom mikor ketdte a bölcsit szeptemberben a 2. Héten beteg lett. De akkor még itthon voltam. Okt kezdem dolgozni, ő decemberben, februárban és júniusban(bárányhimlő) volt csak beteg.
Ha nagyon sok melónk volt, megoldottuk úgy h a férjem ha délelőtt dolgozott, megvártam h hazaérje, és utána mentem dolgozni...
Ezt szerencsére csak 1xkellett, és az ovis 3 hét beszoktatás alatt oldottuk meg így.
Semmi különleges vitamint nem adtam a gyereknek.
4 Ehhez azért extra rugalmas munkahely kell, előző munkahelyen szabit előre minimum egy héttel kellett jelezni ( helyettesites megoldása miatt ) ilyenkor aztán cseszhettem volna előre sosem tudni mikor lázasodik be.
Ha millió szülő megoldja adja meg hol dolgozik hátha másnak is épp jól jön és van oda felvétel.
4ből 3 évben folyamatosan itthon lettem volna valamelyik gyerekkel (felváltva voltak betegek, mikor pénteken megkapta az egyik az igazolást, hogy mehet, hétfőn már a másikkal kellett orvoshoz mennem), úgyhogy odáig jutottam, hogy nézegettem az álláshirdetéseket.
Plussz a párom beosztása miatt úgy kellene munkát találnom, mintha egyedülálló anya lennék - pár órára elmehetnék néha takarítani, abból meg itthon is elég van
Nezd, akinek nem opcio, h ne dolgozzon annak muszaj es megoldja. Tappenz felesbe, rendes szabi, fizetesnelkuli rossz esetben. Ha nem toleralja a munkahely valtassz.
Csak az nem tudja megoldani, aki ugy igazabol annyira nem is akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!