Szoptatás hozzátáplálás mellett,majd tovább? Öt hónapos a babám,hat hónaposan el kell kezdeni a hozzátáplàlást.Szeretném e mellett sokáig szoptatni,ha sikerül.Vàrok tippeket,ti hogyan csináltátok?
Semmi boszorkányság... Szoptatod ugyanúgy, ahogy eddig, közben szépen fokozatosan vezeted be az ételeket, étkezéseket.
Ahogy egyre nagyobb mennyiségeket eszik, egyre inkább háttérbe szorul majd a szopizás. De ez jó esetben egy hosszú folyamat.
Aztán amikor már rendesen eszik, akkor megmarad a szopizás megnyugvásra, szomjoltásra, elalvásra.
Azt tanácsolják, hogyha nem kiváltani szeretnéd, akkor mindig szoptatás után kóstoltass.
Egyébként a BLW irány nagyon jó arra, hogy a szoptatás sokáig fennmaradjon, mert eleve nem szigorúan 6 hónaposan kezd (a hagyományosnál se kell kötelezően akkor kezdeni, mert NEM minden gyerek áll készen 6 hónaposan...), a blw nem tömi jóllakásig a gyereket, hanem rábízza a gyerekre.
Szkeptikus voltam és teljes egészében most se fogadom el az irányzatot. Azt a részét tartom hülyeségnek, hogy óvintézkedés, fokozatosság nélkül komplex ételekkel kezd, de módosítva ok.
Én minden etetés után megszoptattam,mert igényelte. Sokáig éjszaka is szopott.
2 évig szoptattam. Akkor is csak azért választottam el, mert már csont sovány voltam.
Szoptatod amíg kéri
Csak nehogy úgy jàrj mint én
2,5 és mèg mindig kéri
Mellette meg ott a 10 hónapos is.. ő is anyatejes..
🙈
Nem egyszerű..
Kicsinek ott izgultam, h mi lesz majd.. aztán enni nem akart csak szoptatni kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!