Kiscsoportos gyermek mellett tudtok dolgozni ha gyakran náthás?
" Ha nem toleralja a munkahely valtassz.
Csak az nem tudja megoldani, aki ugy igazabol annyira nem is akarja."
Hát persze! Meg akit eleve fel sem vesznek, mert kisgyerekes anya, nemhogy még ugráljon, váltogasson. Bár Bp-en lehet, hogy alkalmaznak, van mód ugrálni is, de nem Bp-ből áll az ország, és nem, nem mindenkinek opció a költözés.
Ennyit a "nem is annyira akarja"-ról...
Ha nagyon pénz hiányunk van, én inkább közmunkázok 70ezerért (90et kaptam szopós gyári munkával 2 műszakban, szóval azért a 70e a sepregetésért hidd el nem olyan megterhelő)
mint hogy a gyerekemnek ne legyen mit ennie!!!
Ahol meg a "70e-ért nem megyek el dolgozni" ott nem hiszem h akkora a baj!
Kivéve egy bizonyos réteg!!!
Egyrészt, akinek muszáj, az megoldja, gondolom aki egyedülálló szülő, annál se kérdés, hogy meg kell oldani.
Másrészt, nálunk ha nem is létkérdés, mert nem az, de egyrészt el sem tudnám képzelni, hogy felnőtt emberként ne dolgozzak, másrészt van egy eletszinvonal, amihez ragaszkodunk, és amihez nem elég csak egyikünk fizetése, ezért mondom, hogy nálunk nem volt sosem opció, hogy nem tudok dolgozni.
Egyébként nem Bp, egy Baranya megyei kisvárosban lakunk. Mondjuk nem a gyes végén kezdtem munkát keresgélni, eleve olyan helyről mentem szülni, ahova tudtam, hogy majd vissza akarok menni gyed után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!