Miért várják el a mai nők a férfitől,hogy megszakadjanak még munka után is,csak mert van egy pici baba?
Egy napokkal ezelőtti kérdés ihletett,miszerint minek vállal másik gyereket az,akinek a férje nem segít otthon?
Nem nagyon tudok ezzel azonosulni,bár latom 80%-a a nőknek szétszakítaná a férjét,azután csodálkozik ha válás lesz a vége.
Igen,ketten vállalták,DE!egy nőnek most otthon van a munkahelye. El sem tudnám képzelni,hogy a férjemet beállítsam mosogatni,porszívózni,bármi,miután hajnal 5-18ig dolgozik. Itthon vagyok,ez tényleg annyira bonyolult? Ráadásul ikreim vannak,nem is voltak álombabák,na de ez volt a feladatom. Nekem itthon volt a munkahelyem,a férjemnek a munkahelyén. Azért 100x ezt választanám,mint a férjem fizikai munkájat.
Vagy nagyon eltunyultak már a mai anyukák?
Nyílván hétvégén segített kérés nélkül,na de munka után beállítani a férfit? ? Szeretik ezek a nők a férjüket? Miért akarják szétszakítani?
"Ellátta, kelt hozzá éjjel, de nem tudott vele mit kezdeni."
Akkor azért mégiscsak tudott vele mit kezdeni :)
Hagyd ezt a sok hülyét, én is speditőr vagyok, nem hiszik el, hogy nem áll meg a munka 4-kor,hanem a sofőrök még éjjel is képesek hívogatni ha valami nyűgjük van, aztán nem rakják őket, rossz a referencia szám stb stb még ezernyi probléma van...
21 hetes terhes vagyok és nekem is igazi felüdülés lesz a szülési szabi 😁
Szia:))
En egyetertek veled, nem ertem miert tamadnak le! Szerintem ha egy anya otthon van a hazimunka 100% az o felelosege!
A gyerek mas tema! A gyerekkel nyilvan apukanak is kell foglalkoznia. De szerintem ha apuka hazaert a munkabol, akkor ne hazimunkazzon o se es anyuka se, hanem egymassal meg a gyerekkel foglalkozzanak.
67!
Valóban. Más kérdés, hogy ha a férj hullafáradtan megy be dolgozni és emiatt rosszul végzi a munkáját, kirúgják, anyukát meg otthonról nehezen. De lehet cserelni; anyuka vissza megy dolgozni, apuka meg otthon marad a gyerekkel.m
69!
Aki otthon van, az napközben is tud ám pihenni.
De egyiknek sem kötelező otthon maradnia, 6 hónapos kortól van bölcsőde. De mártír anyu nem tudna nyafogni akkor, ezért marad otthon, ezért nem lesz bölcsis a gyerek és ezért nem lesz apuci vele gyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!