Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért várják el a nők szülés...

Miért várják el a nők szülés után a férfitől, hogyha nekik nincs igényük a szexre meg intimitásra, akkor a férfinek se legyen akár évekig és tűrje, hogy nincs semmi, meg verje ki magának?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy a terhesség meg a szülés megviseli a testet, de azért nemcsak egyféleképpen lehet szexelni, lehet orálisan is.
2021. jan. 22. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
31%
Újra felteszem a kérdést: Te ott voltál, hogy tudod nem csalta meg?
2021. jan. 24. 08:09
 62/72 anonim ***** válasza:
84%

Tehát egyesek álláspontja szerint ha hónapokig nincs szex, az már azt jelenti h a férj tuti félrelép?!

Én veszélyeztetett terhes voltam. Nem lehetett szexelni, sőt még a nemi izgalmat is kerülnöm kellet (méhösszehúzódást okozhat) így ha akartam volna se lehetett volna semmi.

Akkor most nyilvánvalóan prostizott addig a férjem?!

2021. jan. 24. 08:12
 63/72 anonim ***** válasza:
39%

#59: te talán ott voltál, hogy tudni véled mi történt, vagy csak szimplán magadból indulsz ki, mert számodra elképzelhetetlen hogy vannak férfiak, akik nem qváznak és nem csalják fűvel fával a feleségüket. Pedig attól, hogy neked nem terjed addig a képzelőerőd, attól még csodával határos módon de létezik ilyen. Persze nem kell elhinned, mert a végén még megrendülne a hited a saját értékrended (miszerint megcsalni a párunkat okés ha x ideig nincs szex) feddhetetlenségében.

Egyébként nekem nem kellett hogy ott legyek, mert ismerem a személyiségét annyira, hogy tudjam igazat mond illetve hogy neki az ilyenfajta dolgok nem férnek bele. De ahogy fentebb írtam, számodra ez elképzelhetetlen. Sebaj. 😊

2021. jan. 24. 08:17
 64/72 anonim ***** válasza:
21%
De az más dolog, hogy nem lehet, és más dolog az is, hogy játsza a szűz k.át, mert nem akar.
2021. jan. 24. 08:18
 65/72 anonim ***** válasza:
96%
#64 de azt értsd már meg, hogy sok esetben ez nem csak a "játsza a szűz k-t" témaköre meg nem azon múlik, hogy akarja-e vagy sem, bakker. Amíg nem voltál ilyen helyzetben, addig ne oszd az észt, kérlek. Normális párkapcsolatban megbeszélik az ilyen problémákat és a férfi megérti, hogy a szülés utáni időszakban amikor a nőnek a hormonjai teljesen káoszban kavarognak, amikor az egész napja kakás pelusok-szoptatás-altatás szentháromságban telik, nem alszik összefüggő 2 óránál többet hónapokon át, akkor annyira se energiája, se ingerenciája nincs a szexre, és ez majdhogynem egyenértékű azzal, amikor orvosi indokkal nem lehet együtt lenni. Nincs libidó =/= játsza a szűzk-t, fogd már fel. És normális esetben ez az időszak nem tart évekig, jól mondják a többiek, pár hónap alatt rendeződnek a hormonok is, rendeződik a test is, beáll a babával is egy rendszer és megint minden rendbejön szexuálisan is. Ha nem, ha ez évekig elhúzódik, akkor ott a párkapcsolatban vannak komoly gondok, aminek semmi köze se a szüléshez, se a terhességhez, és akkor sem a "játsza a szűz k-t"-ról beszélünk, hanem rossz kapcsolatról és megoldandó problémákról.
2021. jan. 24. 09:22
 66/72 anonim ***** válasza:
84%
De ha csak azért nem szexelne, mert nem akarna, a férfi mégis szopásra kényszerítené, na konkrétan már az is nemi erőszak lenne.
2021. jan. 24. 09:25
 67/72 anonim ***** válasza:
64%

#64 te olyan primitív vagy bammeg arra már szak nincsennek. "Játsza a szűz kvát". Egyrészte nem játszik semmit, NINCSS libidója, másrészt nem kva.

Meséld mát el téged melyik cigótelepről szalajtottak mellesleg? Komolyan a kultúra kicsapja a biztosítékot.

Te vagy ugye az az értelmes válaszoló aki kifejtette, hogy a tizenket eves lánya azért nem mehet mindig velük nyaralni mert akkor a 2 órás autó úton nem lehet megállni dugni? 😂 Én a helyedben befognám és nem adnék tanácsot párkapcsolat ügyben mert neked lövésed sincs mi az. Dugó pajti vagy, meg nekef is van egy dugópajtid, azt ennyi. Mellesleg együtt èltek, de a "kapcsolatotokat" ez határozza meg 99%ban

Nos ez nem párkapcsolat.

2021. jan. 24. 09:33
 68/72 anonim ***** válasza:
73%
62 nem olvasod a kerdezot figyelmesen. Neked asszonyi kotelesseged lett volna kinyitni a szádat és hagynod hogy urad annyiszor élvezzen bele, amennyiszer csak akar. Na. 😂
2021. jan. 24. 09:52
 69/72 anonim ***** válasza:
63%

Jah értem😅 nekem kellett volna szólnom h most igen szar passzvan vagyok, tuti nem fogom élvezni, szóval gyorsan dugja le a torkomon 😂

Minden világos!!!

A nem lehet, és a nem akarom miért lenne más kategória? Ha nem lehet akkor bírja szex nélkül, és nem megy prostizni, ha meg nem akarom akkor inkább Kuvához megy, vagy betömi a számba még alszom.... Mert akkor hirtelen már " vannak szükségletei"?!

Érdekes! 🤔

2021. jan. 24. 11:06
 70/72 anonim ***** válasza:
0%
De ha évekig nem akar valaki szexelni, akkor meg lehet mondani a férjnek, hogy váljanak el.
2021. jan. 24. 11:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!