Miért várják el a nők szülés után a férfitől, hogyha nekik nincs igényük a szexre meg intimitásra, akkor a férfinek se legyen akár évekig és tűrje, hogy nincs semmi, meg verje ki magának?
Tehát egyesek álláspontja szerint ha hónapokig nincs szex, az már azt jelenti h a férj tuti félrelép?!
Én veszélyeztetett terhes voltam. Nem lehetett szexelni, sőt még a nemi izgalmat is kerülnöm kellet (méhösszehúzódást okozhat) így ha akartam volna se lehetett volna semmi.
Akkor most nyilvánvalóan prostizott addig a férjem?!
#59: te talán ott voltál, hogy tudni véled mi történt, vagy csak szimplán magadból indulsz ki, mert számodra elképzelhetetlen hogy vannak férfiak, akik nem qváznak és nem csalják fűvel fával a feleségüket. Pedig attól, hogy neked nem terjed addig a képzelőerőd, attól még csodával határos módon de létezik ilyen. Persze nem kell elhinned, mert a végén még megrendülne a hited a saját értékrended (miszerint megcsalni a párunkat okés ha x ideig nincs szex) feddhetetlenségében.
Egyébként nekem nem kellett hogy ott legyek, mert ismerem a személyiségét annyira, hogy tudjam igazat mond illetve hogy neki az ilyenfajta dolgok nem férnek bele. De ahogy fentebb írtam, számodra ez elképzelhetetlen. Sebaj. 😊
#64 te olyan primitív vagy bammeg arra már szak nincsennek. "Játsza a szűz kvát". Egyrészte nem játszik semmit, NINCSS libidója, másrészt nem kva.
Meséld mát el téged melyik cigótelepről szalajtottak mellesleg? Komolyan a kultúra kicsapja a biztosítékot.
Te vagy ugye az az értelmes válaszoló aki kifejtette, hogy a tizenket eves lánya azért nem mehet mindig velük nyaralni mert akkor a 2 órás autó úton nem lehet megállni dugni? 😂 Én a helyedben befognám és nem adnék tanácsot párkapcsolat ügyben mert neked lövésed sincs mi az. Dugó pajti vagy, meg nekef is van egy dugópajtid, azt ennyi. Mellesleg együtt èltek, de a "kapcsolatotokat" ez határozza meg 99%ban
Nos ez nem párkapcsolat.
Jah értem😅 nekem kellett volna szólnom h most igen szar passzvan vagyok, tuti nem fogom élvezni, szóval gyorsan dugja le a torkomon 😂
Minden világos!!!
A nem lehet, és a nem akarom miért lenne más kategória? Ha nem lehet akkor bírja szex nélkül, és nem megy prostizni, ha meg nem akarom akkor inkább Kuvához megy, vagy betömi a számba még alszom.... Mert akkor hirtelen már " vannak szükségletei"?!
Érdekes! 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!