Hogy lehet hogy csak 7 kg ment le szülés után? Mindenhol 12-13 kg-ról olvasok. Nálatok hogy alakult?
A babám 3 hetes. 13kg-t híztam terhesség alatt. Azt hittem leszédülök a mérlegről, mert szülés után 5 nappal csak 3kg-mal voltam kevesebb, aztán lassan lement még 4 kg és azóta stagnál.
Sanos nem szoptatok.
Létezik, hogy a maradék 6kg csak koplalással fog eltünni?
Az előző terhességem alatt ugyan ennyit híztam, de az kb egyből le is ment.
Első terhességem alatt 25 kg jött fel. 6 hónap múlva 30 kiloval voltam kevesebb de kín keservesen ment le.
Másodikkal 8 kiló jött fel szülés után 2 héttel 6 kiloval voltam kevesebb mint terhesség előtt. Annyira kiszámíthatatlan szerintem.
Pedig mindkét terhesség alatt ugyanazt csinaltam és ettem. Mindkét gyerek tápszeres volt.
Nem teljesen mindegy?!
Nem ez az elso.
Én pld 20kg híztam és 2 hét alatt 15kg ment le.De én a 2.trimeszter elejétől már vizesedtem és ez határozottan látszott a kg is na meg egy 4kg gyereket szültem.Szülés után 2 hétig csupa víz volt a bokám,az arcom kezeim.Aztán lement és eltűnt 15kg vele:)
A plusz 5kg ami rajtam maradt meg nem tűnt fel senkinek mert terhessége előtt a kórosan sovány kategória voltam.
12+al mentem szülni. Szülés után 2 héttel mértem magam, pont annyi voltam, mint mikor teherbe estem. Egyáltalán nem vizesedtem.
Mikor 6hós volt a fiam, a terhesség elötti súlyomhoz képest 7kgval voltam könnyebb. Semmit nem tettem érte.
Abbahagytam a szoptatást, mikor 1éves lett a fiam, az a 7kg vissza is ugrott 2hónap alatt.
Szóval nálam a szoptatás volt a kulcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!