Utálom amikor mki a telefonját nyomkodja mindenhol. Ezt muszáj a kórházban is csinálni a bent lévő terheseknek? Szülés után is?
Őszintén, mit csináljanak bent, tök idegen nők között? Sokszor látogatókat is max a folyosón lehet fogadni, vagy jelen helyzetben pl. még ott sem.
Én is mindig a "telefonomat nyomkodom" külső szemlélő szerint, mert van, hogy várakozás közben válaszolok e-mailekre (munka miatt), vagy esetleg a szüleimmel beszélgetek (200 km-re élnek, 2 hónapja nem láttuk egymást), vagy a párommal, esetleg barátnőkkel. Vagy vásárolok. Vagy könyvet olvasok. Vagy nyelvet tanulok. Engedtessék már meg, hogy ÉN döntsem el, mit csinálok a saját időmmel és telefonommal.
Szülés után is van ám szabad perce az embernek (nem sok, de van). Nálunk pl. a baba aludt a kórházban szinte végig, szopizni ébredt csak. Persze, nézegettem én rengeteget, de örültem, hogy tudtam a barátnőimmel is videóchatelni, vagy gyorsan rendelni kisebb babaruhákat, mint amiket amúgy vettünk. Így mire hazaértünk, már másnap hozta is őket a futár, és nem nekem kellett rohangálni 2-3 boltba ezekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!