A terheseknek vagy a kisgyerekeseknek van elsőbbségük ilyen esetben?
Ma a moziban álltam a sorban a mosdóban, kb. 4. ember voltam a várakozók között(feltűnően terhespocim van), oldalt álltam és a mögöttem álló hölgy megkért, aki az 5 év körüli lányával állt sorba, hogy hadd menjenek elém.
Én mondtam neki kedvesen, hogy előre engedném, de terhesen már nekem is nagyon sürgős. Ő meg mondta teátrálisan hangosan, hogy "hát látod, *gyereke neve*, a néni nem enged minket előre, várnod kell, míg ő nem végez".
Előre kellett volna engednem? Olyan hülyén érzem magam azóta is. Szerintetek a kisgyerekek kevésbé bírják tartani, mint én terhesen?
Nem tudom megítélni, én nehezen tudom, a hólyagom az új játéka a magzatunknak:)
30hkm
úgy értettem, hogy mi az illendő. pl. a néninek a buszon átadja a helyet a fiatal srác, ha jól van.
1: igen, tökéletesen jól vagyok, és el tudok menni moziba, de azért pisilnem azt csak kell többször, ha fociznak a hólyagommal egyesek:)
Nincs olyan egy wc-ben, hogy kinek van elsőbbsége. Annak aki elől áll.. Én sem engedem előre a kismamákat vagy gyerekes anyukákat, persze ha megkérnek rá, akkor igen, de nem mondom soha, hogy
- jaj, látom ön terhes, menjen nyugodtam előre..
Az anyuka bunkó volt, ez van.
Én az anyuka helyében nyugodtan mondtam volna,
megfogva a pocakomat, a hasamhoz beszélve, hogy
- Kicsi Tomikám, ne fészkelődj annyira, mert a néni szerint neki van joga elém pofátlankodni..
ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!