A terheseknek vagy a kisgyerekeseknek van elsőbbségük ilyen esetben?
Ma a moziban álltam a sorban a mosdóban, kb. 4. ember voltam a várakozók között(feltűnően terhespocim van), oldalt álltam és a mögöttem álló hölgy megkért, aki az 5 év körüli lányával állt sorba, hogy hadd menjenek elém.
Én mondtam neki kedvesen, hogy előre engedném, de terhesen már nekem is nagyon sürgős. Ő meg mondta teátrálisan hangosan, hogy "hát látod, *gyereke neve*, a néni nem enged minket előre, várnod kell, míg ő nem végez".
Előre kellett volna engednem? Olyan hülyén érzem magam azóta is. Szerintetek a kisgyerekek kevésbé bírják tartani, mint én terhesen?
Nem tudom megítélni, én nehezen tudom, a hólyagom az új játéka a magzatunknak:)
30hkm
'Nyilván, aki gyakran jár wc-re az ne menjen moziba,mi értelme,ha félóránként kimegy a mosdóba....'
Ilyen alapon a gyereket se vigyék moziba, vagy olyan helyre ahol ez gond, ha nem bírja ki...
Azé az elsőbbség aki hamarabb érkezik. A moziban a nézők nagy részében eltűnik 0,5-1 liter cukros lötty. A többség kibírja az előadás végéig, utána meg nyilván menniük kell a mosdóba.
Kisgyereket vagy bárki mást csak akkor engednék magam elé, ha már táncikál. Ha csak a bunkó anyuka szeretné hamarabb letudni a dolgot, akkor várhatnak.
Ha a gyereknek annyira pisilnie kellett volna, akkor nem egy módon jelezte volna. Mert a bepisilés peremén álló gyerek nem áll szótlanul és mozdulatlanul az anyukája mellett.
Szia!
Szerintem ne hibáztasd magad. Az anya ki akarta használni, hogy előrébb jusson (a hormonok játékára apellált, hogy érzékenyebb vagy).
Ahogy írták előttem is, ha olyan nagyon kell a gyereknek a következőt kérem meg, hogy engedjen előre, nem a közvetlenül előttem állót, aki még messze van a wc-től.
Arról nem beszélve, hogy egy 5 éves már jobban tudja tartani. Gondolom indulás előtt volt otthon, esetleg mozi előtt.
A 3 éves lányunknál is simán kivárom a sort. Mindig időben szólok, hogy most irány a wc, hogy ne legyen gond ha sor van.
A fiunknak is ugyanez van (5 éves).
Ha elmegyünk valahova tudják, hogy "mikor" van lehetőség a wc-re, és rendszerint kihasználják. Sorba állunk, ezt is meg kell tanulni. (Lehet, én rontom el, hogy nem egy mindenkin átgázolós típust nevelek belőlük.)
En elore engedtem volna. Nekem is van egy 6 es egy 3 eves kisfiam , sajnos a kicsi meg nem mindig tudja tartogatni pedig mar tobb mint fel eve szobatiszta. Mi felnottek ha osszeszoritott foggal is de ki tudjuk birni.
Hidd el, tudom milyen terhesen amikor a holyagon szeret ugralni a baba, az elso fiunknak az volt a kedvenc idotoltese mikor pocakban volt :D
Most 18 hetes terhes vagyok ikrekkel es megint kezdodik az egesz raadasul Ok ketten vannak.
Én azt nem értem, hogy az anyuka miért a sorban 4.től kérte, hogy engedje előre, hiszen, még az is vár. Miért nem attól, aki a sorban elől állt?
(ugyanez vonatkozik arra is, aki nem bírja már visszatartani, nem áll be 4.-nek, hogy "hátha beh*gyozok, mire sorra jutok", inkább előre kéredzkedik. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!