Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A terheseknek vagy a kisgyerek...

A terheseknek vagy a kisgyerekeseknek van elsőbbségük ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Ma a moziban álltam a sorban a mosdóban, kb. 4. ember voltam a várakozók között(feltűnően terhespocim van), oldalt álltam és a mögöttem álló hölgy megkért, aki az 5 év körüli lányával állt sorba, hogy hadd menjenek elém.

Én mondtam neki kedvesen, hogy előre engedném, de terhesen már nekem is nagyon sürgős. Ő meg mondta teátrálisan hangosan, hogy "hát látod, *gyereke neve*, a néni nem enged minket előre, várnod kell, míg ő nem végez".

Előre kellett volna engednem? Olyan hülyén érzem magam azóta is. Szerintetek a kisgyerekek kevésbé bírják tartani, mint én terhesen?

Nem tudom megítélni, én nehezen tudom, a hólyagom az új játéka a magzatunknak:)

30hkm

2016. jan. 3. 17:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
61%
Akkor nagyon bátor vagy, hogy beülsz egy másfél-két órás filmre.
2016. jan. 3. 18:01
 12/31 anonim ***** válasza:
64%
Nem kötözik ám a székhez arra a 1,5-2 órára. :)))
2016. jan. 3. 18:07
 13/31 anonim ***** válasza:
77%
En sem engedtem volna. Ne mar egy kismamatol kerjenek ilyet. Tudom milyen a 10 percenkenti pisi. Nekem annyira kellemetlen volt, hogy en biztos nem tudtam volna egy moziba beulni emiatt.
2016. jan. 3. 18:07
 14/31 anonim ***** válasza:
75%
Sanszosabbnak tartom, hogy egy ovis korú gyerekkel előbb fordul elő baleset, mint egy felnőtt, terhes nővel (ha olyan vészes lenne a vizelettartása, akkor nem hinném, hogy moziba járkálna), ugyanakkor jelen helyzetben az anyuka sem kezelte éppen megfelelően a helyzetet.
2016. jan. 3. 18:12
 15/31 anonim ***** válasza:
69%
Persze, hogy nem kötözik a székhez, de úgy tesz, mintha pár percet sem bírna ki pisilés nélkül. Ha így lenne, akkor nemigen menne moziba. Nagy élmény lehet kirohangálni. Ettől függetlenül nem köteles előre engedni senkit. Majd pár év múlva el fogja tudni dönteni, hogy egy óvodás gyereknek, vagy egy egészséges terhes nőnek sürgősebb.
2016. jan. 3. 18:14
 16/31 A kérdező kommentje:

"Nagy élmény lehet kirohangálni."

aszketikus típus vagyok, úgy tűnik:) kirohangáltam néha a film alatt, mert látni akartam moziban a Star Warst.:)

2016. jan. 3. 18:19
 17/31 anonim ***** válasza:
92%

Az anyuka bunkó volt ez egyértelmű!

De én,mint anya ès kismama,biztos magam elé engedtem volna a kisgyerekest. Tudom milyen egy kisgyerekkel várni a sort a wc-n!

Nyilván, aki gyakran jár wc-re az ne menjen moziba,mi értelme,ha félóránként kimegy a mosdóba....èlvezet lehet a film neked és akit/akiket felállítasz annak is,hacsak nem a sor szélére kérted a jegyed!

Èn is voltam kismamaként is,de mindig a film előtt elmentem wc-re és kibírtam azt a 2-3 órát pisilés nélkül!

2016. jan. 3. 18:39
 18/31 anonim ***** válasza:
91%

Én is előre engednèm a kisgyerekest, mivel nekik nehezebb tartani. Kismama is vagyok, tudom milyen ez, nekem is rossz tartani ilyen helyzetben, de fordítva sokan segítettek már, amikor az éppen szobatisztasági procedúrában lévő kisfiammal rohantam a wcbe be.

Ha úgy érzed nagyon kell mond hogy sajnalod nem birod te sem, ha meg megy engedd elore. Emészteni semmiképp nem emészd magad ezen.

2016. jan. 3. 18:47
 19/31 anonim ***** válasza:
82%

Nem szoktam pofátlan lenni, mindig kivárjuk a sorunkat. De a múltkor pont sikerült úgy járni, hogy a plázában valami kipakolás volt, minden tele játékkal, a lányom meg persze eljátszott ügyesen, és akkor szólt, hogy kell neki, amikor már sürgős volt. Akkor én is megkértem a mosdóban jelenlévőket, hogy engedjenek előre. Mondom, alapjáraton nem szokott ilyen lenni, 2,5 éve szobatiszta, sosem pisilt be, de van, amikor sürgős a dolog. :)

Ettől függetlenül terhes nőt nem kérnék, hogy engedjen előre. Mindenki mást viszont igen. :D

2016. jan. 3. 18:58
 20/31 A kérdező kommentje:

a sor szélére vettük a jegyet természetesen, ez alapdolog nálunk egyébként is, mert mi garantálja, hogy egy 3 órás filmet kibírunk ivás közben, kimenetel nélkül. mindig biztosítjuk magunknak a lehetőséget:)

és nem arról van szó, hogy 10 percenként járok ki, hanem arról, hogy ha kell, akkor nagyon hirtelen kell, a rúgás miatt.

2016. jan. 3. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!