Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen "csomag" jár a mostani...

Milyen "csomag" jár a mostani terheseknek?

Figyelt kérdés
Első babám tavaly született és rengeteg dolgot kaptam a védőnőtől. Felkészítő füzetet, dvd-ket trimeszterenként, felicitas csomagot, újságokat stb. Nem mintha rá lennék szorulva, de a mostani terhességemnél kaptam egy üres mappát és egy kis könyvecskét a várandóságról. Meglepődtem, mert tavaly előtt még egy komlett zsák felkészítő "tananyagot" adott. :) mondjuk ezeket mind eltettem. Ti miket kaptok? Merre felé éltek? Én Bp.-en.
2014. júl. 22. 15:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam egy üres mappát, és egy "Apa - füzet" nevű könyvecskét (egyébként nagyon ari.) Mást nem :) 11hkm, Veszprém megye
2014. júl. 22. 15:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia :)

En naptarat kaptam,baba felkeszito "ujsagot". Ket fajta kuponfuzetet,mappat.

azt mondta hamarosan jonnek meg ilyenek,es augusztusban kapok meg :)

18hkm

2014. júl. 22. 15:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja meg homeopatias dolgokat. Utolso voltam :)

18hkm Bp

2014. júl. 22. 15:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Apa füzete én tavaly kaptam, gondolom idént nem akart megint adni. Tényleg nem a filléreskedés miatt, de tavaly nagyon jól jöttek a kuponok. Idén én semmi ilyesmit nem kaptam... Én azt hittem minden kismamának ugyanaz jár, de úgy látszik ez nem csak megyénként, de kerületenként is változik. :)
2014. júl. 22. 15:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kaptam eddig semmit.Székesfehérváron lakom.
2014. júl. 22. 15:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én épp tegnap voltam először a védőnőnél. 9+3 hetesen.

Kaptam egy Felicitas csomagot amiben volt:

- egy kiskönyv a várandósságról

- egy kuponfüzet

- a következő csomag igénylőlapja

- irattartó mappa

- egy papír, amire le van írva, hogy milyen vizsgálat

mikor várható

Ezenkívül kaptam még tőle egy könyvet, ami a leendő szülőknek szól, ilyen lélektani témákról. Ezt csak kölcsönbe kaptam, mert már nem gyártják.

Apa-füzetet nem kaptam, mert abból is kevés volt, így azt a netről tudjuk letölteni.

Győr mellett lakom.

2014. júl. 22. 16:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök jó én győrben lakom en semmit nem kaptam a kiskönyvön kívül:))meg győron belûl is vàltozó:))
2014. júl. 22. 18:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok!

Utolsó, én Győrtől 15 km-re lakom, egy faluban. :) Lehet, hogy ezért kaptam én mást, mint te.

2014. júl. 22. 18:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja gondoltam, de milyen jófejek..:))
2014. júl. 22. 18:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a következő alkalommal kapsz valamit.:-)
2014. júl. 22. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!