Milyen "csomag" jár a mostani terheseknek?
Figyelt kérdés
Első babám tavaly született és rengeteg dolgot kaptam a védőnőtől. Felkészítő füzetet, dvd-ket trimeszterenként, felicitas csomagot, újságokat stb. Nem mintha rá lennék szorulva, de a mostani terhességemnél kaptam egy üres mappát és egy kis könyvecskét a várandóságról. Meglepődtem, mert tavaly előtt még egy komlett zsák felkészítő "tananyagot" adott. :) mondjuk ezeket mind eltettem. Ti miket kaptok? Merre felé éltek? Én Bp.-en.2014. júl. 22. 15:38
11/13 anonim válasza:
Mar sokszor voltam,de mindegy nem baj en nem is tudtam,h szoktak adni!:))
12/13 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik máshol sem jobb a helyzet ;) köszi csajok a válaszokat!
2014. júl. 23. 08:01
13/13 anonim válasza:
Én az elején kaptam egy csomagot, kis füzetkével, szórólapokkal. Azóta feltettem a második felicitas csomagot máshol. Ez volt Kecskeméten. Azóta elköltöztem egy kis faluba, itt semmit nem kaptam.
Erről az apa füzetröl nem is hallottam, honnan lehet letölteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!