A terheseknek miert barnul be a mellbimboudvar? Egyszer halvanyodni fog?
Figyelt kérdés
En mar megszultem, nem szoptatok mert nincs tejem.. De barna nagyon meg mindig. Ez egyaltalan halvanyodni fog?2019. nov. 27. 10:30
1/8 A kérdező kommentje:
Vagyis (már) nem szoptatok. 3 hónapig tudtam
2019. nov. 27. 10:30
2/8 anonim válasza:
Nekem nagyon sötét barna lett. De mire 3-4 hónapos lett a fiam, teljesen visszaállt az eredeti színe
3/8 anonim válasza:
Fog halványodni, igen. Nem tudom igaz e , de régebben azt olvastam, hogy azért barnul be, hogy a baba könnyebben megtalálja.
4/8 anonim válasza:
Ja, a miértre nem válaszoltam :) Azért mert az újszülött rosszul lát. A sötét bimbóudvart így jobban látja a nagyobb kontraszt miatt. Persze elsősorban akkor is érintés és szag alapján találja meg, de ez a barnaság oka
5/8 anonim válasza:
Nekem egyik gyerekkel sem barnult be. 😊
6/8 anonim válasza:
Most 6 hónapos a lányom, most tudom kb azt mondani, hogy eredeti színére visszaállt. Én sem szoptattam sajnos, csak 2,5 hónapos koráig.
7/8 anonim válasza:
Terhességi pigmentáció a becsületes megnevezése. Nincs köze az újszülött látásához.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!