A várandósság melyik szakaszában kezd besötétedni a mellbimbóudvar?
Figyelt kérdés
tapasztalatok2014. szept. 14. 18:58
1/9 anonim válasza:
vagy fog vagy nem .....
ha igen akkor a vége fele
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. szept. 14. 19:04
3/9 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen, és linea negrám sem.
4/9 anonim válasza:
Nekem is a vége felé egy minimális árnyalattal lett sötétebb csak, most a 2. terhességem vége felé járok, eddig nincs változás. Nem tudom, számít e( alap pigmentáció), de alapból fehér bőrű, világos hajú, és szemű vagyok.
5/9 anonim válasza:
Nekem a második trimeszterben lett sötétebb egy kicsit és mintha nagyobb is lenne, mint egyébként.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2014. szept. 14. 20:16
7/9 anonim válasza:
Nekem már a terhesség elejétől sötétebb volt,de igazán barna a 14-15.héten lett.Linea negra-m még nincs,bár a férjem azt mondja,hogy lát a köldököm alatt egy halvány sötét csíkot(én nem látom).20+5 hkm :)
8/9 anonim válasza:
Linea-negrám nincs még!
A mellbimbóm olyan mint terhesség elött "még" :)
Üdv 27hkm
9/9 anonim válasza:
Nekem már akkor sötétebb volt, mikor még nem is teszteltem. Ez volt az első jel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!