Miért várják el a nők szülés után a férfitől, hogyha nekik nincs igényük a szexre meg intimitásra, akkor a férfinek se legyen akár évekig és tűrje, hogy nincs semmi, meg verje ki magának?
Amikor valaki megkérdezi, hogy miért nem akarok gyereket, ezek a válaszok tökélesek érvnek. Amiket olvasok, az rendesen elrettentő, de persze persze megéri a gyerekért.
Amelyik kapcsolatban a szex ilyen hosszú távon nem működik, az tönkre fog menni. Ez van, amikor az egész kapcsolat fel van áldozva a gyerek oltárán. Persze, gyógyuljon meg az édesanyja, regenerálódjon a teste. De azért annyira nem kéne beszűkülnie a tudatnak, hogy évekig semmi szex, és ezt fogadja el a pasi. Nem lehet elfogadni. Vannak nők, akik nemhogy a szextől, még az összebújástól is elzárkóznak, mert onnantól csak anyák és kész. Normális, értelmes, gyerekre érett párok ezt le tudják egymás között kommunikálni, ebben biztos vagyok. Be kell látni, hogy van az a szituáció, amikor már nem lehet minden áron az anyát védeni, és ezt nőként írom.
#52 na megjött a soha nem éltem át de megmondom a tutit hozzászóló.
Csak ne adja az ég, hogy bármi eü gond miatt neked legyen gond a libidóddal, aztán majd itt sírsz, hogy a te érzéseid. Legkönnyebb más farkaval csalánt verni.
Mellesleg senki nem mondta, hogy ez évekig tartó állapot, ezt már csak te raktad mellé "érveléd" gyanánt.
Fel tudnák előre mérni??? Most ez komoly? Mert szerited az ember jövőbelátó, és tudja hogy a hormonjai mit okoznak meg mit nem. Képzeld, van akinek meg növekszik a libidó, van akiek marad a régi, és igen van akinek csökken. Ezen nincs mit felmérni.
De nyilván egyszerűbb momzillázni, mint logikusan gondolkodni. Most ezzel úgyis jajj de beszóltál. Ja nem.
52# nem kell paráznod, nyugodtan vállalhatsz gyereket, hisz te tudatod úgyse fog beszűkülni 😉
Btw az én férjem első házasságában tényleg nem volt szex évekig. Mégse kefintett félre, mert volt gerince. Utána váltak el, mikor megbeszélték, hogy baj van, mindent megpróbáltak, de nem ment. Eltávolodtak egymástól. De ez nem a szex hiánya miatt volt. Az csak egy tünet volt. Az ok ennél összetettebb volt.
Amelyik férfi nem bír a farkával, ott is gond van, mert ő meg az ösztönei oltárán áldozza fel a kapcsolatot. Egy normális kapcsolatban meg lehet beszélni, hogy mi van. És ha épp a béka sgge alatt van a libidója a nőnek, nem az a válasza a pasinak, hogy de attól még lepippanthatnál, mert nekem az jó, hanem együtt próbálnak apró lépésekben feléleszteni a tüzet. Az eleinte lehet annyi, hogy nincs minden héten az orra alá dörgölve, hogy már megint nincs szex. Egy szeretetteljes, elfogadó légkörben az intimitás is könnyebb, mint ahol megy a célozgatás folyton. Aztán ezekből a momentumokból lehet építkezni, amikor a másik fél is már jobban készen áll. De ezt csak olyanok tudják végigcsinálni, akiknek nem elsődleges céljuk, hogy ürüljön a tartály, hanem a párjuk, társuk lelkével is képesek foglalkozni. Kell hozzá érzelmi intelligencia, amiben láthatóan sokan nem erősek itt.
"Btw az én férjem első házasságában tényleg nem volt szex évekig. Mégse kefintett félre, mert volt gerince."
Mert majd pont a második feleségének fogja elmondani, hogy hogyan szedte fel a k.vákat a sarokról, hogy aztán ne bízz meg benne... Ezt ugye te se gondolod komolyan hogy neked majd bevallja? Ott voltál, hogy tudod?
#59 ja, mert aki évekig egyedül van mondjuk, az törvényszerűen eljár k-zni, mi? Hagyjuk már, aki egyébként sem menne fizetős lányhoz, egyébként sem szereti az egyéjszakás kalandokat, az kapcsolatban sem kap rá az ízére, hiába nincs aktív nemi élet az adott házasságban. Vannak normális férfiak is, tudod, hogy te eddig nem velük találkoztál, az nem a mi hibánk.
#14-ben már adtam releváns választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!