Miért várják el a nők szülés után a férfitől, hogyha nekik nincs igényük a szexre meg intimitásra, akkor a férfinek se legyen akár évekig és tűrje, hogy nincs semmi, meg verje ki magának?
Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy a terhesség meg a szülés megviseli a testet, de azért nemcsak egyféleképpen lehet szexelni, lehet orálisan is.2021. jan. 22. 15:49
31/72 anonim válasza:
ja és neked volt szexuális vágyad
32/72 anonim válasza:
#16 ezt max te mondod és írod. Nálunk nem gond a szex mensi közben sem és terhesség alatt sem. De ha te így gondolod, oké.
Megint csak azt írom, amit előbb. Értelmes, felnőtt ember ezt képes kommunikálni a párjának.
33/72 anonim válasza:
#32 aztán mióta vagy te valami kicseszett etalon akit követni kell, meg hasonlítani rád? Senkit nem érdekel a nemi életed, és nem is elvárás, hogy bárki téged majmoljon.
34/72 anonim válasza:
Én csak csendben örülök, hogy nem ilyen EQ nulla a férjem, mint egyes megszólalók itt és meg tudtuk beszélni, amikor padlón volt a libidóm és nem kényszerített bele "csak gyorsan sz..jál le" szituációkba.
35/72 anonim válasza:
Nem kell nimfománnak lenni, csak gondolni kell a másikra is.
36/72 anonim válasza:
Érdekes a férfinak nem kell gondolnia a nőre.
37/72 anonim válasza:
Mert nekem abba mi az öröm ha ot lepippantom? Nem útszéli prosti vagyok aki szopik 5000-ért. Ha van kedvem és olyan hangulat akkor mehet a kényeztetés egyéb módon, amúgy nyilván nem fogom lesz.ni. Nem is ertem, hogy gondoltad. Gyerek előtt se engedtem hogy úgy dugjon meg amikor nem volt hozza kedvem. De normális emberben nem is ertem hogy merul ez fel?!
38/72 anonim válasza:
Szerintem csak Krisztike diktátorkodik itt.
39/72 anonim válasza:
37es: abban, ha te egyoldaluan lepippantod pontosan az az orom, hogy a parodnak jol esik es kenyezteted. Mar pedig egeszseges felfogas az, hogy igenis szivesen lepippantod, elintezed gyorsan, mert pl faradt vagy nincs kedved, de szivesen okozol neki oromet. Es ez teged is boldogga tud tenni.
Ugyan ne mondjar mar senki, hogy nem ment volna bele abba, hogy a pasi csak jol kinyalja, aztan utana ne kelljen mar semmit csinalnia? Es igenis vannak olyan ferfiak, akik szivesen kenyeztetik a parjuk, meg ha ok nincsenek is utana kielegitve.
40/72 anonim válasza:
És egy férfinak abban mi a jó, ha tudja, hogy a feleségének nincs hozzá kedve, sőt, de kötelességtudatból 2 perc alatt lesz opja? Ebben aztán nulla intimitás van. Ennyi tényleg elég ezeknek a férfiaknak? Azért ennek is van egy szánalmas vonulata 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!