Miért várják el a nők szülés után a férfitől, hogyha nekik nincs igényük a szexre meg intimitásra, akkor a férfinek se legyen akár évekig és tűrje, hogy nincs semmi, meg verje ki magának?
Én ugyan most már vágyom az együttlétekre, de a gyermekágyi időszak alatt (meg amúgy terhesség alatt is) gondolni se tudtam rá, és azon az egy kicsit se segített volna, ha a férjem elém ál azzal, hogy hát nincs semmi baj, nyugodtan oboázhatok neki, nem gond. Így két szoptatás között napi nettó 3 óra alvás után, amikor meghalni se lett volna erőm. Ja, marhára dobott volna a libidómon a későbbiekben, tényleg.
Nekem is fura amúgy, ha egy férfit nem zavarja, hogy amúgy a feleségének ez csak nyűg, és nem őszinte a lelkesedése, amivel ezt műveli. Igazából tök kontraproduktív ha ilyenkor nekiáll követelőzni. Én amúgy nem azt vártam el egy percig sem a férjemtől, hogy ne legyenek vágyai, hanem hogy megértsen és empatikusan álljon hozzám. Nem tud az ember úgy vágyat érezni a másik iránt, ha kimerült, ha a hormonjai éppen megbuggyantak, és ha mindezek mellett csak a követelőzés jön. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy most is ennyire akarnám az együttléteket, ha akkor a férjem nem megértő és türelmes, illetve ha nem venné ki a részét a házimunkából/gyereknevelésből, mert azért az sem mindegy ám, hogy a nőnek mennyi lehetősége van feltöltődni és kicsit magára találni.
Ha van rendszeres szex az is evek utan megszokassa valhat. De egy ido utan lehet erezni, ha mar nincsen meg a szenvedely, a regi langolo erzelmek. Nalunk nagyon automata volt az egesz, gyerek mellett is, fel se tunt, aztan bejott sok problema, munkahely elvesztese, lakashitel, stressz, anyos-apos betegsege es kimerult a hazassag...
Egy baratnom ferje 20 ev utan bevallotta, hogy mindig is boldogtalan volt a hazassagban, el is valtak, de a szex allitolag jo volt 3 gyerek utan/mellett is.. Van ilyen is.
Kerdezo, legy megertobb a paroddal, probalj a kedveben jarni, ne csak szexualis oromokre gondolj, de vezesd ra. Mond el nyiltan, hogy mi bant, es neki mi a velemenye, kivanna-e veled az egyuttletet. Mond el nyugodtan, hogy szeretned, ha tobb lenne, vagy jobb lenne es ereztesd vele, hogy gyonyorunek talalod.
gondolom milyen párkapcsolataid lehettek eddig 😒
Nincs szex? Akkor szopás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!