Ha magánkórházban akarok szülni, mennyibe kerülne ez kb?
Én amiket nézegettem másfél milliónál kezdődtek de abban voltak vizsgálati árak is :)
Szerintem megéri, legalább is nem akarom hogy ezen múljon, nincs az az isten hogy valami hentes kezű alá kerüljek meg hogy majd a sok bunkó nővér, szülész helyettem döntsön el dolgokat.
A napokban néztem meg a Maternity-t, kíváncsiságból. 800 ezer az "alap" szülés csomag, 1,8 millióért már a'la carte hoznak enni is. Ez csak a szülés, terhesgondozás nélkül. És június 30 előtti szülésekre vonatkozik.
Javaslom egyébként a google használatát.
Amindenit. Köszönöm szépen.
Kerestem googlen is, de nem találtam szülés árakat..
Róbertben szülten 1,5 éve, akkor a szülésért kb 500-600-at fizettünk. A fogadott dokinak külön a rendelőjében még 180-at. Ebben nem volt terhesgondozás, ez csak a szülés meg az utána bent töltött 2 nap volt. Családi szobával.
De azóta már vagy 2x emeltek árat, és nekem ez a legkisebb csomag volt.
Pécsett a daVincibe a hüvelyi 850e a császár 990e, hozzátartozó +25e/éjszakáért maradhat (ellátással, persze)
Ezen felül vannak a vizsgálatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!