Mit csináljak,ha nem akarok gyereket tőle?
6 éve vagyunk együtt a férjemmel.
Nekem egy előző kapcsolatomból van már egy gyermekem.
A férjemmel már jó ideje próbálkoztunk a gyerekkel,mire kiderült hogy probléma van nála és csak inszeminációval és,vagy lombikkal lehetne összehozni a babát.
Én ott tartok,hogy egyeltalán nem szeretnék így gyereket. Ő igen. De nekem ez hogy csak úgymond berakják és semmi együttlét nélkül lenne a gyerek teljesen lesokkol.
Én már mondtam neki azt is keressen akkor mást,mert nekem ez nem megy.
Volt már valaki így? Érzett már valaki hasonlóan? Hogy lehet ezen túltenni magamat?
Én meglennék gyerek nélkül,igazából a korom is aggaszt..35 éves vagyok..
Teljes mértékben megértelek,hozzáteszem,férfiként
Ezt beszéld meg a férjeddel
Ebbe csak az furcsa kicsit, hogy a terhesség, szülés sokkal veszélyesebb és nagyobb tortúra, hogy a gyereknevelésről ne is beszéljünk.
Olyan, mintha azért annyira eddig sem akartál volna babát.
Viszont ez így rettentő traumatizáló a ferjednek. Szerintem nem fog elhagyni, mert nem akar majd úgy ismerkedni, hogy még egyszer átélje ezt.
Így meg elég sérült kapcsolat lesz.
Mondanám az örökbefogadást is, de gondolom, azt se akarnád.
Már két éve hogy kiderült mi a helyzet,én voltam elsőnek vizsgálatokon,mert azt mondta biztos velem van a baj. Aztán jött ő..ott azért láttam rajta h lesokkolta h vele. Teljesen meddő volt amúgy,én megmondtam neki h engem nem érdekel ha nem lesz gyerek én akkor is vele maradok. Hozzáteszem anno még én is akartam. Csak aztán szedett vitaminokat és javult annyira hogy lehessen inszem meg lombik. De én ezt nem szeretném. Én is sokat olvastam,kérdezősködtem..brutális anin egy nőnek át kell mennie ahhoz,a férfinek meg semmi extra nincs benne.
A nőgyógyászom azt mondta igyekezni kell,mert ennyi idős kortól már nagyobb esély van genetikai betegségekre is. Szóval nem tudom mit csináljak.
A helyzet az hogy én felhoztam az örökbefogadást,de azt ő nem akar. Amúgy igen,lehet hogy az is benne vagy h nem igazán akarok már gyereket. Ő külföldön dolgozik,így rám maradna a két gyerek. Ja és hozzáteszem elég sokan vannak akiknek így ikreik lesznek..attól is tartok.
Amúgy simán elhagyna,meg is mondta ha én nem szülök neki akkor keres fiatalabb nőt igazából annyira nem hatotta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!