Érezni kell ha gyereket akarok?
Ugyan nekem nincs gyerekem, így nem tudom, hogy milyen ez "az érzés", de szerintem nem szabad úgy vállalnod gyereket, hogy igazán nem akarod.
A férjed akar, ez egy dolog. De te leszel terhes, te leszel folyton rosszul, neked fog dagadni a lábat, te fogsz szülni, te fogsz vele éjszakázni. Ő majd munka után átveszi pár órára.
Nem tudhatja az ember akarja-e vagy sem szerintem... Amíg nem próbálja ki az anyaságot, addig nem tudod milyen vagy milyen lehet úgy igazán. Ez az én véleményem.
Ez a természet rendje, nehéz de csodálatos egy gyermek születése, megékezése a családba, egy érték, az élet legfontosabb értelme. Igen lehet gondolkodni, hogy megéri-e, jó anya leszek-e, stb én is megtettem ez természetes!!Ez a legnagyobb ajándék, amit adhast magadnak és a férjednekm Le lehet pontozni ismét. 3/4 voltam.
5-ös ez lehet, hogy így van, nyilván puding próbája az evés, ahogy mondani szokták.
Viszont mégis azt tapasztalom, hogy a korosztályomban (30 éves vagyok) sokan vágynak arra, hogy gyerekük legyen - függetlenül attól, hogy még nem próbálták. Míg itt vagyok pl. én, aki nem vágyom rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!