Szülés 2 hetente menstruáció normális ?
Sziasztok. Azért tettem itt fel a kérdés hát ha más is találkozott ezzel a problémával.
5 hónapja szültem jelenleg is szoptatok.( babám csak anyatejjel táplálkozik)
A gyermekágyi vérzés után megjött a menstruációm. Viszont azóta szinte minden második héten megjön és ez kb 3 napig tart. Valaki találkozott már ezzel a problémával? Hormonális gond lehet?
Nekem ugyanez volt, a gyerek 2 éves koráig, kiegészítve azzal, hogy egyik hónapban nem jött meg, másikban igen, de 2 hetente, kB 2-3 napokra vagy annyira sem.
Azt mondta az orvos hogy 100% hogy hormonális gond, de a további vizsgálatokkal míg már nem szoptatok, mert a szoptatás is összekuszálja a hormonokat ha úgy van, így pedig értékelhetetlen egy vérvétel pl.
Amikor abbahagytam a szoptatást, utána megszűnt a probléma is 😀 így nem volt szükséges visszamentem az orvoshoz
Kérdezz rá te is annál akihez jársz, hogy normális e.
Igen, nálam is ez volt az első gyereknél is, meg most a masodiknál is.
Azt mondta az orvos, amíg szoptatok, nem tud mit csinálni.
Elsőt 2 év 2 hóig suoptattam, de utána első alkalommal osszejott a teso. Pedig menstrualtam ovulacio utan is, azóta se ertem, hogy maradt meg a baba.
Nekem a 3.babánál volt ilyen,akkor az állandóan szedett pajzsmirigy gyógyszerem soknak bizonyult szülés után,túlműködtem,ahogy csökkentettük,normalizálódott.Szerintem is simán hormonoktól van.
Mindenképp szedj vas/folsavtartalmú vitamint,vagy étkezz úgy,hogy ezeket pótold,legalábbis én szedtem tovább,hogy ne merüljek ki,meg ne legyek vérszegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!