Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért várják el a nők szülés...

Miért várják el a nők szülés után a férfitől, hogyha nekik nincs igényük a szexre meg intimitásra, akkor a férfinek se legyen akár évekig és tűrje, hogy nincs semmi, meg verje ki magának?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy a terhesség meg a szülés megviseli a testet, de azért nemcsak egyféleképpen lehet szexelni, lehet orálisan is.
2021. jan. 22. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
97%

Elvárják?

Normáliséknál megbeszélik, hogy "bocsi, semmi kedvem még lepippantani sem téged, mert minden erőmet kiveszi a gyerek", amire a normális férfi reakció az lenne, hogy "és miben segíthetnék, hogy ne legyél ennyire leterhelve és mégis legyen legalább ahhoz kedved?" ;)

2021. jan. 22. 15:51
 2/72 anonim ***** válasza:
92%
Akkor elégítse ki magát orálisan, mi a probléma?
2021. jan. 22. 15:51
 3/72 anonim ***** válasza:
7%
Ezt mondjuk én se tudom. Ezt a "Ha az én tehenem megdöglött, akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitást soha nem értettem. Amúgy meg ha nem kívánja a szexet mondjuk a szoptatás miatt (mert ilyen is előfordul), akkor attól még a párja kívánhatja. És a nőnek nemcsak p.ncija van, hanem szája is.
2021. jan. 22. 15:52
 4/72 anonim ***** válasza:
19%
Oké, maszturbáljon, de ne csináljunk már úgy, mintha a maszturbálás egyenlő lenne a szexszel. Amúgy meg normális családoknál (már ha itt tartunk) nem az a kérdés, hogy miben segíthetek, mert normális családoknál a férfi nem segít, hanem kiveszi a részét a gyereknevelésből. És nem igaz, hogy nincs a nőnek 15 perce a férjére, deaz ilyen nők sírnak a legjobban, amikor félremegy a férfi.
2021. jan. 22. 15:54
 5/72 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk pont fordítva van: én kívánnám, de a férjem nem...
2021. jan. 22. 15:56
 6/72 anonim ***** válasza:
97%

Mondjuk mert a férfinak ezt leszámítva csekély áldozatot kellett hoznia a gyerekük megszületésének érdekében?

Amúgy meg a több éves kihagyásnak többnyire mélyen gyökerező oka van pl szülés utáni depresszió, hormonális zavarok stb. Ezeken pedig nem az fog segíteni, ha lemónikázza a férjét, hanem ha támogatja a környezete, szakszerű segítséget kap.

Szóval a félrekefélés/önsajnáltatás helyet le lehet ülni beszélni és elmenni szakemberhez, ha olyan a helyzet akár házassági tanácsadásra is.

2021. jan. 22. 15:56
 7/72 anonim ***** válasza:
8%
Az ilyesfajta nők még akkor se lennének hajlandóak semmit se tenni, ha mindent a férje csinálna egyedül, mert ők szültek és úgy kell tekinteni rájuk, mint egy kishercegnőre, csak mert megcsináltak egy olyan dolgot, amire minden nő képes.
2021. jan. 22. 15:57
 8/72 anonim ***** válasza:
97%
Mert a szex akkor jó, ha mindkét félnek öröme van benne. Engem elborzaszt, hogy férfiak erre képesek, leszopatni magukat a feleségükkel, miközben annak ez csak egy feladat a gyerek tisztába tevése, a mosogatás és a főzés között.
2021. jan. 22. 15:58
 9/72 anonim ***** válasza:
10%
6-os: nem a férfiak tehetnek arról, hogy mindenben a nők húzzák a rövidebbet. (Menstruáció, változókor, terhesség, szülés)
2021. jan. 22. 15:59
 10/72 anonim ***** válasza:
95%
9-es viszont beláthatnák, hogy épp ezért semmi joguk nincs xopásra kényszeríteni a feleségeiket.
2021. jan. 22. 16:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!