Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem nem fogja szeretni a...

A férjem nem fogja szeretni a lányunkat?

Figyelt kérdés
Mindig is fiút akart. Voltam a 18. heti uh-on, ahol kislányt mondtak. Mondtam a férjemnek, aki nem örült ennek. Nem volt szomorú, de nem örült neki. Már nem olyan lelkes, ma mondta, hogy nem jön el velem vásárolni a gyereknek. Ugyanúgy megpuszilja a hasam meg simogatja, de nem becézgeti meg semmi.
2021. jan. 12. 08:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
A férjed egy seggfej!
2021. jan. 12. 08:11
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
Ez most komoly a 21. században? Mielőtt teherbe estél nem tűnt fel, hogy mekkora idióta?
2021. jan. 12. 08:19
 3/23 anonim ***** válasza:
56%

Ez meg fog változni, szeretni fogja.

De valamiért ugye van ez a pasiknál hogy mindenáron fiút akarnak.. de a kislányok apásabbak, biztos nem fogja utálni.

2021. jan. 12. 08:20
 4/23 anonim ***** válasza:
99%
Biztos szeretni fogja csak csalódott most. De ezt nem kéne éreztetnie veled szerintem.
2021. jan. 12. 08:26
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem, nem úgy van, hogy a férfiak fiút akarnak. Csak az van, hogy vannak értelmes emberek meg vannak hülyék.
2021. jan. 12. 08:29
 6/23 anonim ***** válasza:
93%

Bár az én apám elhagyott minket, de én mindig sírtam utána, örök nyomot hagyott bennem, hogy azt éreztette mindig is, hogy nem kellek neki, pedig egész gyerekkorom arról szólt, hogy megfeleljek neki.

Főleg, hogy van egy bátyám, akit imád, akármit is csinál.

2021. jan. 12. 08:31
 7/23 anonim ***** válasza:
30%

"azt éreztette mindig is, hogy nem kellek neki"

A kérdés nem az, hogy miért nem kellettél neki, hanem az, hogy miért kell NEKED egy olyan ember, aki ennyire primitív? Még egy kutya is értelmesebb, mert képes a feltétlen szeretetre. Ezen érdemes filózni, szerintem.

2021. jan. 12. 08:33
 8/23 anonim ***** válasza:
98%

Amúgy nem minden apa akar fiút.

Van, aki pont kislányt, akit majd élete végéig védelmezhet, meg ő lesz a kiskirálylánya, ilyenek.

Az edzőmnek is 2 pici lánya van/volt(már nagyobbak), de imádja őket, nem is akart fiút soha.

2021. jan. 12. 08:34
 9/23 anonim ***** válasza:
98%
Az én párom lányt szeretett volna, persze mondja most, hogy 2 fia van, mert, hogy a lányok apásak. Szerintem ne izgulj, majd ha megszületik el fog olvadni tőle.
2021. jan. 12. 08:35
 10/23 anonim ***** válasza:
45%
Ugyanmár, meg ne kövezzük már azért, mert vágyott valamire és most csalódott, hogy nem sikerült. Ha melyen magatokba néztek, ti is álmodoztatok arról, hogy lany/fiú legyen. Az ellenkező nemű gyerek csalódás, amit 99,9% gyorsan feldolgoz, aztán megy tovább az élet, örül annak, amije lesz.
2021. jan. 12. 08:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!