Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem nem fogja szeretni a...

A férjem nem fogja szeretni a lányunkat?

Figyelt kérdés
Mindig is fiút akart. Voltam a 18. heti uh-on, ahol kislányt mondtak. Mondtam a férjemnek, aki nem örült ennek. Nem volt szomorú, de nem örült neki. Már nem olyan lelkes, ma mondta, hogy nem jön el velem vásárolni a gyereknek. Ugyanúgy megpuszilja a hasam meg simogatja, de nem becézgeti meg semmi.
2021. jan. 12. 08:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
98%
Imádni fogja. Majd megszokja. Barátnőm férje fordítva volt. Ő lányt akart. Kiderült, hogy fiú. Nem örült. Aztan sajnos elvesztettek a babát. Jobban sírt, mint a barátnőm. Igazából tényleg brutális igazság, hogy ilyen hulyeseggel csak azok foglalkoznak, akiknek élő egészséges magzatuk van. Aki veszített már el babát, annak ilyen luxus hiszti eszébe sem jut....
2021. jan. 12. 11:13
 22/23 anonim ***** válasza:
60%

Egy kicsit csalódott, mert 3 hónap alatt kialakult a fejében egy kép, hogy vajon milyen a baba, és ez az infó most nem passzol össze ezzel a képzeletbeli képpel. De ez el fog múlni, hozzá fog szokni a gondolathoz, hogy kislánya lesz, és utána ugyanúgy lelkesedni fog. Szerintem egy kicsit halaszd el a vásárlást, amíg szokja a gondolatot :)

Nálunk egyébként fordítva van, az én párom kislányra vágyik, de úgy néz ki, fiúnk lesz

2021. jan. 12. 14:15
 23/23 anonim ***** válasza:
32%
Nekünk 3 gyerekünk van azért mert 2 fiú után kellet egy kislány is .
2021. jan. 12. 17:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!