A férjem nem fogja szeretni a lányunkat?
Figyelt kérdés
Mindig is fiút akart. Voltam a 18. heti uh-on, ahol kislányt mondtak. Mondtam a férjemnek, aki nem örült ennek. Nem volt szomorú, de nem örült neki. Már nem olyan lelkes, ma mondta, hogy nem jön el velem vásárolni a gyereknek. Ugyanúgy megpuszilja a hasam meg simogatja, de nem becézgeti meg semmi.2021. jan. 12. 08:07
21/23 anonim válasza:
Imádni fogja. Majd megszokja. Barátnőm férje fordítva volt. Ő lányt akart. Kiderült, hogy fiú. Nem örült. Aztan sajnos elvesztettek a babát. Jobban sírt, mint a barátnőm. Igazából tényleg brutális igazság, hogy ilyen hulyeseggel csak azok foglalkoznak, akiknek élő egészséges magzatuk van. Aki veszített már el babát, annak ilyen luxus hiszti eszébe sem jut....
22/23 anonim válasza:
Egy kicsit csalódott, mert 3 hónap alatt kialakult a fejében egy kép, hogy vajon milyen a baba, és ez az infó most nem passzol össze ezzel a képzeletbeli képpel. De ez el fog múlni, hozzá fog szokni a gondolathoz, hogy kislánya lesz, és utána ugyanúgy lelkesedni fog. Szerintem egy kicsit halaszd el a vásárlást, amíg szokja a gondolatot :)
Nálunk egyébként fordítva van, az én párom kislányra vágyik, de úgy néz ki, fiúnk lesz
23/23 anonim válasza:
Nekünk 3 gyerekünk van azért mert 2 fiú után kellet egy kislány is .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!