Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem nem fogja szeretni a...

A férjem nem fogja szeretni a lányunkat?

Figyelt kérdés
Mindig is fiút akart. Voltam a 18. heti uh-on, ahol kislányt mondtak. Mondtam a férjemnek, aki nem örült ennek. Nem volt szomorú, de nem örült neki. Már nem olyan lelkes, ma mondta, hogy nem jön el velem vásárolni a gyereknek. Ugyanúgy megpuszilja a hasam meg simogatja, de nem becézgeti meg semmi.
2021. jan. 12. 08:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%
Mi a 25.hetig úgy tudtuk fiú lesz.Aztan vereztem és be kellett mennem miatta a kórházban és ott 2 orvos is mondta hogy rosszul tudjuk,mert lány.Utana párom 1-2 napig csalódott volt.Kellett neki idő az athangolodasra,de imádja a lanyunkat.Ha megpuszilja a hasad ugyan úgy akkor minden rendben lesz és szeretni is fogja 😊
2021. jan. 12. 08:50
 12/23 anonim ***** válasza:
96%

Nekem már volt egy kislányom mikor megismerkedtünk ezért őrültünk volna egy kisfiúnak hogy 1-1 legyen a felállás 😊

Persze kislány lett 😊 mi lányos család vagyunk, a nagyszüleim is 6-an voltak lanytestverek.

Most ott tartunk hogy ha jön a tesó már lány neveken gondolkodunk mert annyira szerelmes belé, persze ha fiú lesz annak is örülünk.

Lehet csak idő kell neki, persze tudom rosszul esik de hagyj neki 1-2 hetet.

2021. jan. 12. 08:53
 13/23 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem sok nő is pár napig csalódott, ha nem olyan nemű a gyerek mint amit elképzelt. Itt is volt már ilyen kérdés.

Lehet hogy a te aggodalmas miatt is felnagyítod kicsit a párod aggodalmat.

Amúgy ezért jobb születéskor megtudni, mert akkor úgyis örülni tudsz csak :)

Szerintem pár nap aztán átáll az agya :)

2021. jan. 12. 08:59
 14/23 anonim ***** válasza:
89%

Nyitókérdésre válaszolva: nem tudjuk.

Te ismered a férjedet. Ha te nem tudod megtippelni, akkor mi, akik semmit se tudunk róla, honnan tudnánk?

Az rossz jel, hogy nem jön el veled vásárolni, meg nem becézgeti a babócát.

Az meg jó jel, hogy azóta is megpuszilja a hasadat, meg simogatja.

Igen, ha kifejezetten fiút akart, szüksége lehet egy kis időre, amíg elfogadja hogy lány lesz és örülni tud ennek. De jó esetben meg tud változni, és minden rendben lesz.

Ennél biztosabbat jelen pillanatban senki nem mondhat neked!

2021. jan. 12. 09:04
 15/23 anonim ***** válasza:
97%

(#6 és #8 vagyok)

#7-esnek:

Talán mert pici voltam? És szerettem, mert akármilyen is, akkor is az APÁM. De mire 15 lettem, rájöttem arra, amire Te is, hogy egy kutya is értelmesebb és nem érdekelt már, nem akartam tovább megfelelni, nem akartam látni, annak ellenére, hogy ő sose akart. Hanem befogadtam egy utcakutyát és őt szerettem inkább, mert 1000* jobban megérdemelte.

2021. jan. 12. 09:18
 16/23 anonim ***** válasza:
44%

3. vagyok.

Bocsanat, ha ezzel megsértettem valakit, az én környezetemben a férfiak fiúra vágynak. Nekem kislányom van, tesómnak kisfia. S volt a családban, aki meg is mondta, hogy jobban érdekli a tesóm kisfia. Nagybáttyámnak azért nem lett több gyereke, mert elsőre sikerült a fiú. Apám leszarta anyumat miután én megszülettem, mert így 2 lányt szült neki. A vége válás lett. Most van egy új asszonya, tőle 2 fiú. A másik nagybáttyám azért válalt 3 gyereket, hogy hátha fiú lesz... Mind a 3 lány.. van rá esély hogy lesz negyedik gyerek is, mert hogy "tovább kell vinni a nevet".

Nálunk ez van. Biztos vagyok benne hogy vannak lányra vágyó leendő apukák. Az én férjem is jobban örül a lánynak.

De az én családomban valahogy szinte "elvárás" hogy fiad legyen.

2021. jan. 12. 10:05
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Az első benyomásom nekem is az, hogy a férjed egy tahó. Elsőre én is lányt szerettem volna, nem az lett. Azért elmentünk neki bevásárolni.
2021. jan. 12. 10:11
 18/23 anonim ***** válasza:
37%
Szeretni fogja. Biztos lehetsz benne.
2021. jan. 12. 10:19
 19/23 anonim ***** válasza:
74%
A vásárlás is lehet csak azért zavarja mert még fura érzés neki hogy rózsaszín tullos stílusra kell váltani az agyába.
2021. jan. 12. 10:22
 20/23 anonim ***** válasza:
88%

A férjem családjában is az a szokás, hogy fiút szeretnének. A terhesség alatt készült rá, várta és sokat beszélgettünk arról, milyen lesz majd a babával. 18 hetesen kiderült, hogy lány és már tervezte, hogy a balett és a karate órák hogy jönnek majd ki iskolás korában. A lányunk születésekor le se tudta venni róla a szemét. Az ő kincse azóta is. Másodszor fiunk lett, ekkor mondta, hogy elfogadta volna, ha két lánya lesz, de fiúnak egy picit jobban örül. Ez az ő érzése, nem is bántódtam meg miatta.

Értelmes ember felfogja, hogy minden gyerek képes bármilyen tevékenységre, érdeklődni fognak nemüktől függetlenül a dolgok iránt, a lány is akarhat autót szerelni, a fiú meg táncolni, nincs ebben semmi.

2021. jan. 12. 10:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!