Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért félek gyereket vállalni?

Miért félek gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, a párom 29. 3 éve vagyunk együtt. Egyre többször játszom azzal a gondolattal, mi lenne ha terhes lennék. De mégsem merem még be vállalni. Mind a ketten dolgozunk 2 fizetés kB 600 000 Ft. De attól félek, hogy mégsem fogunk tudni kijonni anyagilag. A másik dolog, hogy szerintem fiatal vagyok az anyaságra, de mégis vágyom rá. Gyerekekkel tudok bánni, a nővérem kisfiára és a bátyám kislányára is nagyon sokat vigyáztam. A sógornőm, aki velem egy idős terhes, a párom unokatestvére is. Irigykedek is rájuk. Sokszor gyerek holmikat nézek a neten ha lesz gyerekem mit veszek neki. Vágyom is gyerekre meg nem is. Körülöttem mindig azt hallom, na nektek mikor lesz? A másik ok, a családomtól kicsit tartok, mit fognak szólni, ha ilyen fiatalon teherbe esek. Már arra is volt példa, hogy azt álmodtam terhes vagyok.

2020. aug. 23. 23:05
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Én sosem voltam olyan hogy diszkó, buli stb. Inkább a család, és a párom. Nekem az a feltöltődés ha velük lehetek, a párommal együtt filmezés, és ehhez hasonló. Nem mondom, hogy nem szoktunk bulizni, de inkább itthon, családi körben, nem egy szórakozóhelyen idegenek között. Lehet, hogy még fiatal vagyok, de a gondolkodásom picit más, mint a többi "tininek" :D De lényegtelen, nem fogok most rögtön gyereket vállalni (hiába néha megfordul az agyamban), tudom, hogy még fiatal vagyok hozzá. Csak kíváncsi voltam a válaszokra és köszönöm mindenkinek :)
2020. aug. 26. 22:06
 42/43 anonim ***** válasza:

Hű de egyedi vagy, ja nem.

Bármennyit is hiszed magad másnak, mint a többi tini, 21 évesen 1 már nem vagy tini, 2 rajtad kívül több tíz-százezer ilyen korú ember gondolkodik így.

2020. aug. 28. 11:31
 43/43 anonim ***** válasza:

Látod kérdező, ha akarsz gyereket, alkalmatlan tini vagy, ha megmondod, érettebb vagy a tarsaidnal, nem bulizol, akkor meg azért vagy sz@r, mert nem te vagy az egyetlen ilyen ember 😂

Még jó, hogy rád van bízva a döntés, remélem nem hallgatsz ezekre.

2020. aug. 28. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!