Miért félek gyereket vállalni?
Nem vagy biztos ebben. Szeretnéd, de közben mégsem. Ez azt jelenti, hogy nem vagy rá készen.
Tök mindegy, mit mond a pasid. A gyereket te fogod kihordani, te fogod megszülni, te fogsz vele otthon maradni. A te tested fog megváltozni, te leszel jobban korlátozva a baba mellett. Amíg nem mondod 100%-ig, hogy igen, én akarom, igen készen állok rá, nincsen semmi kifogásod ellene, na akkor állsz készen!
Ne hagyd magad ezzel sarokba szorítani. A pasid is tudta, mit vállal azzal, ha egy ennyivel fiatalabb lánnyal jön össze.
A baba 2 ember döntése, és ha az egyik nem áll rá készen, kár erőltetni.
A környezeted nagyon nyomja a baba témát, lassan beléd is beléd beszélik, hogy akarod, miközben mégsem. Simán ráértek még 3-4 év múlva is babázni. Mégjobban megismeritek egymást, mégjobban megteremtitek a környezeted a banának.
Kár egy ilyen döntést elhamarkodni, merthogy a rokonok már rágják a fületeket.
De szerintem ülj le pároddal is beszélni róla. Hogyan képzelitek el magatokat, a jövőt.
Hát, ha nálatok ez a menő, akkor csináld! Én nem támogatnám, mert szerintem egy húsz évesnek nem ez a dolga, de nyilván, ha a tesód már beelőzött, akkor ne maradj le! Már mindenkinek gyereke van, ahogy soroltad is. Ha kutyát tartanának, azt akarnál nagyon. Tinikoromban és mindig olyan cipőt akartam, ami a másiknak volt. Mert az volt a menő. Hát csináld!
Komolytalan az egész.
A plusz infó alapján, a 600k HUF nem tudom mire elég ott, így az előző hozzászólásom ezen része kuka . (eleve ilyen esetben nem szabad HUFban számolni)
Bár én nem látom olyan sarkosan a dolgot, mint #10, de anyóssal élni általában tényleg nem a legsimább ügy.
Hogy mennyire vagy önálló anyagilag, lenne-e GYESed/GYEDed vagy bármi hasonló, azt még(?) nem tudjuk.
Kiszolgáltatni magadat nagyon nagyon nem javaslom. (ismét tapasztalat... :S) ez nem csak akkor lehet gond, ha már ekdurvul a helyzet és a válás a téma, hanem maga az egyenlőtlen felállás lehet egy katalizátora a kapcsolat romlásának.
Ha nem érdekel 20 évvel idősebb anyák véleménye, akkor minek kérdezel?
Nyilván senki nem úgy áll a házasságához, hogy szr és vége lesz.
De gyereket soha nem vállalnék be úgy, hogy egyedül nem tudom eltartani.
Ez is a felelősségvállalás része. Az, hogy ha nem tartanak el anyósék, akkor majd anyámék megteszik, nem felelős gyerekvállalás, hanem egy vicc.
Úgyis terhes leszel pár hónapon belül, és úgy éled az életed , ahogy akarod. Nekünk 8. Én nyugodtan alszom el este, mert megalapoztam az életem. Te egy álomvilágban élsz, de majd az élet egyenesre pofoz, hogy magadhoz térj és megtanuld felmérni a tetteid következményét. Csak ne a gyerek szívja majd meg, amikor a 40-es pasid mellett 2 gyerekkel a világ végén rájössz, hogy 30 vagy és semmit se csináltál, amit lehetett volna, de már esélyed sincs rá, mert ez van. Akkor majd ki lesz az idióta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!