Félek második gyereket vállalni ?!
Szerintem rengeteg nő lenne irigy rád azért, amiket most leírtál.
Ha tényleg szeretnétek még egy babát (és nem ez okozza a gondot legbelül), akkor vágjatok bele.
Én úgy gondolom, hogy később sokkal nagyobb felelősséggel van a szülő a gyerekért, amikor elkezd iskolába járni, cseperedik és ha nincs vele foglalkozva, könnyen eltud kanászodni.
Ilyen pici korban csak szimplán fizikai értelemben kell vigyázni a gyerekre. Én nem ez miatt aggódnék legfőképp.
Egészen biztos vagyok abban, hogy amit csinálsz, azt jól csinálod.
Beszéljétek meg a pároddal, hogy kinek mi a szándéka/elképzelése. Ha anyagilag rendben vagytok és becsülettel feltudtok nevelni majd két vagy több gyermeket, akkor előttetek a jövő. Bízz magadban.
Ha még nem állsz rá készen, akkor nem feltétlen kell egyből kis tesó. Nincs abban se semmi, ha vártok pár évet az új baba projekttel.
Várni talán tényleg ajánlott egy kicsit, több okból is. De ahogy az elsőnél, úgy a második babánál is működni fognak az anyai ösztönök :) és rutinosabb leszel már.
Én is sokat szenvedtem az elsővel, sajnos szoptatni se tudtam, de a másodiknál én is eldöntöttem több dolgot, mint te, és másképp csináltam. Sokkal könnyebb volt!!!
Sok sikert!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!