Egy ilyen helyzetben rossz döntés második gyereket vállalni?
Szomszédos házban lakunk anyósékkal. A férjem velük közös vállalkozásban dolgozik,. Anyósom háztartásbeli.
A kapcsolatunk átlagos vannak, jobb-rosszabb napok, de kibirható. Eleve, így terveztük a lakhatást, adott volt ez a lehetőség, hogy ide egy időre beköltözzünk.
1 kisfiunk van, aki 14 hónapos. Nagyon jó baba, vidám, szeretnivaló, nincs vele gond. Javarészt én vagyok vele, párom sokat dolgozik, de ezzel nincs gond. Tudtam mire vállalkozom. Ettől függetlenül imádja és ha ideje engedi vele van.
Szeretnénk második gyermeket, a költözésen már sűrűn gondolkozunk. Hova kellene, vagy építeni. Kezdő tőkénk lenne hozzá. Jelenleg 2 átlagos egymásból nyíló szobánk, egy konyhánk folyosónk, kisfürdőnk van. Kertes ház, de az udvar közös anyósékkal össze van nyitva a két ház kertje. Az egyik szobában mi, a másikban a gyermekünk alszik. Rossz az a gyermeknek, ha közös szobába kerül a tesóval? (3-4 évről lenne szó) ilyen okok miatt valaki volt már, hogy később vállalt gyermeket?
Én úgy gondolom, hogy nem gond, csak szeretnénk mindent megadni nekik. Ettől ugye nem vagyunk rosszabb szülők?
Köszönöm a válaszokat!
10 eves kor folott mar okoz altalaban problemar a kozos szoba
De a kicsik meg orulnek is neki altalaban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!