Van két kisfiam és a második születése után tüdőembóliát kaptam. Vállalnál még 3. gyereket?
Összefüggés volt a tüdőembólia és a szülés között?
Én is orvost kérdeznék a kockázatról, de szerintem ez függetlenültörtént a szüléstől, így igen, én vállalnék.
Sziasztok
van összefüggés a szülés és az embólia között...
ha rendesen kezelnek véralvadásgátlóval a tervezett terhesség kezdetétől, állandó haematológiai ellenőrzés mellett nagyon csekély az esélye az ismétlődésnek, hajrá és sok sikert
Én most veszettem el az iker kislányaimat és még ajándékba kaptam egy tüdőembóliát is. DE IGENIS VÁLLALOK MÉG GYERMEKET ÉS AZ ORVOSOK SEM MONDJÁK, HOGY NE! Mert ha nincs hajlamosító tényező, akkor egy szerencsétlen helyzet amibe került átmenetileg az ember. Minden műtét után ott van esetleges szövődményként...
Ha nincs hajlamosító tényeződ, akkor sztem. semmi akadálya.
Látom nem mostani a poszt, erdeklo2, hogy vállaltál e harmafik gyereket és ha igen, akkor hogy zajlott a terhességed és a szülés?
Én az első szülés után,(ami nekem császár volt) tüdőembólia gyanus voltam, nagyon nehezen kaptam levegőt, fulladtam...
Szeretnénk második gyereket, de rettentően félek hogy meghalok.. Sokat segítene a válaszod, előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!