Hiperaktív gyermeked mellé vállalnál még egy babát?
Lehet, de biztosan nagyon izgulnék.
Amúgy tök fölösleges - mármint izgulni, mert utóbb kiderült, a két gyerek tűz és víz. Igaz, én az elsőnél be lettem etetve, el lettem altatva. :S XD
Mert az 1. egy angyalka, a 2. hát, szóval, nagyon finoman mondva, nem az.
Szerintem viszont létezik hiperaktív gyermek,aki a kortársainál sokkal mozgékonyabb,nyugtalanabb,indulatosabb és emellett figyelemzavarral is küzd.
Ismerek 3 családot ahol a mindkét fiúgyermek küzd ezzel a sajátossággal,fel van adva a szülőknek a lecke.
Nem.
De nem miatta, hanem magam miatt.
Én a nem hiperaktív lányomhoz is néha túl kevés/fáradt vagyok, annyi de annyi energia van a gyerekekben.
Ha ennél is nagyobb fordulaton pörögne, nem bírnám.
De aztán vannak olyan anyukák akiket egyszerűen nem lehet kifárasztani. Sajnos én nem ilyen vagyok.
Első vagyok. Hogyne létezne hiperaktív gyerek! Igaz, hogy sok rosszcsont izgő-mozgóra rámondják, aki nem az, de vannak valódiak is. Csakhogy ezt nem a szülő feladata eldönteni, hanem szakemberek állítják fel a diagnózist.
A Vadaskertről hallottál már? Talán a legjobb hely országos szinten.
Amúgy szerintem nem jellemző a halmozódás családon belül. Nálunk 5 gyerekből egyedül az első diagnosztizált hiper, a többiek teljesen átlagos gyerekek. Azok a családok, akikkel a kálváriánk során megismerkedtünk, szintén 1-1 hiper gyerekkel büszkélkedhettek, pedig a legtöbbjüknél volt tesó. Szóval ettől olyan nagyon nem kell tartani.
1. kisfiúnk nagyon annak tűnik, nagyon-nagyon nehéz vele, a Vadaskert vár márcsak ránk, mindenhol máshol voltunk.
2. kislány-szerencsénk lett:))))
Ha ő is problémás lenne, háááát nem is tudom......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!