Miért félek gyereket vállalni?
Azt mondod, hogy anyukád örülne. Előtte meg azt írtad, hogy félsz, hogy mit szólna a családod. Vannak itt ellentmondások.
Mondjuk nekem nagyon úgy tűnik, hogy te már eldöntötted, hogy most kell gyerek. Akkor nem értem mit vársz tőlünk?
Ha felnőtt lenne, akarná és biztos lenne benne, nem állna itt a kérdés.
Nem volt olyan messze még az a gimi, ebből is látszik!
Minél többen mondjuk, hogy ne, csak azért is igen!
De hát ez van, az ő élete, éli, ahogy akarja!
Putriban nem oldják meg, mert az nem megoldás, hogy éheznek és nincs melegvíz. Vagy szerinted az albérlet az putri?
Egyébként írta, hogy max hazamegy a szülőkhöz, és biztosan nem kéne sokat keresgélnie munka után, ha most megkeres 300k-t, tehát biztosan van piacképes tudása.
A pasija meg 3 éve kedves vele, nem tegnap akadtak össze a diszkóban. De végül is mi is hallgattuk ezt sokszor, a tiniszerelmemmel meg most itt a közös gyerek, és csak 12 éve vagyunk egyutt.
Igen, de mindenki azt hiszi, hogy csak két véglet van, a hitelmentes palota 2 autóval meg a putri.
A 40 évesre írtam, hogy trotty, nem a 36ra. Elnézést, ha megsértettelek!
De te is ferdítesz, a 21 már nem 18, nem 18 évesen szülne.
Nekem az a véleményem, hogy semmi baj a 21 évesen való gyerekvallalassal, ha van biztos munkahely, és van hova hazamenni, ha a pasival nem jön össze. Lehet alapozni 40 éves korig, de mi van ha 50 évesen elviszi az embert valami kór, aztán ott áll a 10 éves gyerek félárván. És egyébként ha vársz 40 éves korig a gyermekvallalassal, a férjed akkor is elhagyhat, sőt, akkor is elhagyhat, ha 14 éve is vagytok együtt. Szerintem egyáltalán nem ideális dolog 40 évesen szülni, a ballagására lassan majd jarokerettel mehetsz, meg inkább a nagyanyjának néznek. Meg a mai világban mi a biztos? Ha becsülettel dolgozol végig, nagy gond nem lehet. Szüleim 24 évesen vállaltak gyereket egy kis putri egyszobás lakásba, most amellé lett még egy 80 millios ingatlanjuk, van megtakarítás, nem buktak bele. Csak dolgozni kell, ennyi.
A gyerekkel kapcsolatban semmiről nem maradsz le, ha pár évvel később, pl. a 20as éveid végén szülsz (azért nrm írom a 30-as éveket, mert ahogy látom az már sokaknak vén "trotty") . Akkor is bőven lehet még gyereked, sőt még érettebb is leszel te is, és a kapcsolatotok is.
Viszont a gondtalan fiatalságod, soha nem fog visszaterni, a kötetlen randik, utazások, társasági programok, nyugodt pihenesek a legjobb részei a fiatalsagnak. Gyerekkel nem ugyanolyan bárki bármit mond.
A gyerekezésnek is megvan a szépsége, és a boldogsága, de ez semmivel sem lesz kevesebb (sőt), ha előtte még egy másik eletszakasz lehetőségeit is ateled, élvezni tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!