Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kezelitek a játszótéri...

Hogyan kezelitek a játszótéri potyalesőket?

Figyelt kérdés

Mostanában egy játszótérre járunk játszani. Általában lemegyünk reggel, és délben megyünk haza, így a kisfiam ott tízóraizik.

Van egy anyuka, akinek a fia ilyenkor mindig odajön hozzánk kuncsorogni. Mivel első alkalommal ott csorgatta a nyálát, megkérdezem, hogy adhatok e neki is gyümölcsöt.

Viszont most már rendszeresen jön a kisfiú és követelőzik, tőlem várja a kaját.

Anyuka még csak mosolyog ezen, állítólag rossz evő a fia. Nem úgy néz ki.

Most már kellemetlen, hogy a kisfiam kajáját szó szerint felfalja. Ma kiszedte a babakocsi aljából a csomag kekszet és megette. Miközben anyuka nem szólt rá. Kisfiam meg sírt út közben, mert nem volt mit eszegetnie a babakocsiban.

Nem zavarna a dolog, ha legalább egyszer is hoztak volna ők is valamit, amivel megkínálják a fiamat, de ez már a pofátlanság csúcsa. Vagy csak egyedül én gondolom így?

2020. aug. 10. 14:29
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
66%

Kisfiam meg sírt út közben, mert nem volt mit eszegetnie a babakocsiban.

Aha.

Na, ezért kellene, hogy az étkezésnek helye és ideje legyen. Most akkor a játszótéren tízóraizik vagy unalmában eszik a babakocsiban?

2020. aug. 11. 16:27
 42/44 anonim ***** válasza:
24%

"Az meg, hogy dörmi, túró rudi stb azt nem is írta a kérdező, csak az itteni rosszindulatú válaszolók költötték hozzá."

Mai friss élmény, gyerekek zömében 1-1,5 között (pár 4 éves), "menü":

Csipsz, kubu, puffasztott rizs cukorbevonattal, datolyaszelet... marha egészséges. És én voltam a mumus, aki mondta, hogy köszönjük nem, mi nem hoztunk semmit, nem tudjuk visszakínálni, erre ment a trakta és nyomta a gyerek kezébe, s fix, hogy elvárná legközelebb a viszonzást, mert nem fogta fel, hogy direkt nincs nálunk semmi.

Legközelebb elkerüljük őket, bár nehéz lesz, mert ők jöttek a házunk előtti játszótérre 🙈

2020. aug. 11. 16:57
 43/44 anonim ***** válasza:
51%

"marha egészséges."

Kb bármit írhatsz itt lesz olyan aki nekedesik, hogy 'marha egészséges'.

Szóval szerintem mindenki azt ad amit akar, mindig lesz aki megszól érte. 100% gyümölcs tartalmú kubut mi is adtunk például.

2020. aug. 11. 17:58
 44/44 anonim ***** válasza:
81%
Ha kér, nem adnék, ha meg még túrkálna is, el is kergetném. Ha meg anyuci jön reklamálni, megmondom, hogy nevelje neg a gyerekét, hogy ami nem az övé, ahhoz neki semmi köze. Meg hozzon neki ételt, hogy ne másét vegye el a gyereke.
2020. szept. 9. 11:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!