Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kezelitek a játszótéri...

Hogyan kezelitek a játszótéri potyalesőket?

Figyelt kérdés

Mostanában egy játszótérre járunk játszani. Általában lemegyünk reggel, és délben megyünk haza, így a kisfiam ott tízóraizik.

Van egy anyuka, akinek a fia ilyenkor mindig odajön hozzánk kuncsorogni. Mivel első alkalommal ott csorgatta a nyálát, megkérdezem, hogy adhatok e neki is gyümölcsöt.

Viszont most már rendszeresen jön a kisfiú és követelőzik, tőlem várja a kaját.

Anyuka még csak mosolyog ezen, állítólag rossz evő a fia. Nem úgy néz ki.

Most már kellemetlen, hogy a kisfiam kajáját szó szerint felfalja. Ma kiszedte a babakocsi aljából a csomag kekszet és megette. Miközben anyuka nem szólt rá. Kisfiam meg sírt út közben, mert nem volt mit eszegetnie a babakocsiban.

Nem zavarna a dolog, ha legalább egyszer is hoztak volna ők is valamit, amivel megkínálják a fiamat, de ez már a pofátlanság csúcsa. Vagy csak egyedül én gondolom így?

2020. aug. 10. 14:29
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
92%

Én sem vagyok híve a játszótéren evésnek. Mi vizet szokunk csak vinni mert a köztéri csap undorító..

Fiam 4 éves, nem tud inni rendes palackból ami kupakos. Kulacsból vagy ilyen szopókás üvegből igen.

Szerdán kubus üvegben vittem vizet. Az egyik kis kunyeráló szaladt oda neki is kubu kell. Mondom ez víz erre rám ordított micsoda xsórik vagyunk.

2020. aug. 10. 15:07
 12/44 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem ki kéne tiltani a játszóterekről az ennivalót.

Nem azért vannak.

Egyrészt, nem higiénikus, másrészt, problémaforrás is mindig.

Inni, nyilván adjunk a gyereknek, főleg a nagy melegekben. De ne oda tervezzük a kisétkezéseket.

Ha mégis úgy jönne ki a lépés, ki lehet menni a játszóról egy padra és enni, ha nagyon muszáj, meg lehet keresni kézmosási lehetőséget.

Azért néha gondolhatnánk egymásra, nem csak magunkra.

Mi pl. ezért is nem járunk játszóra.

A szülők közt sok a vita, sok a neveletlen nem törődöm lökdösődős gyerek, anyuka meg csak pötyög a telefonon, mint, hogy nevelné a saját gyerekét.

Másodsorban, csupa kosz és ragacs szokott lenni az összes játék pont a nasizók miatt.

Mindig tisztelet a kivételnek!

2020. aug. 10. 15:12
 13/44 anonim ***** válasza:
57%
Én is azoknak a táborát erősítem, akik szerint a játszótéren nem való enni, sőt, egyszerűen nem is értem, kinek jut eszébe egyáltalán ennivalót vinni. Nem is lehet kezet mosni rendesen, leülni sem, nem beszélve hatalmas problémaforrás is.
2020. aug. 10. 15:17
 14/44 anonim ***** válasza:
80%

És így lesz klasszul gilisztás a gyerek. Túrja a homokot, majd enni kezd...

Mi is vittünk egy időben szendvicset, kézmosás után leülve megehette és mehetett tovább. Adtam a többinek is, aki odajött kért, de idegen gyereknek soha.

Aztán lett gilisztás a csapatban és befejeztük a játszótéri vacsorákat.

Könyörgöm, felnőtt vagy! Legyél annyira talpraesett, hogy közlöd a gyerekkel, hogy az ételt a sajátodnak vitted.

2020. aug. 10. 15:19
 15/44 anonim ***** válasza:
29%

Egész délelőtt a játszótéren vagytok?😮 Ez egy 1-2 órás program kéne legyen.

Nem kéne egész délelőtt ott lenni és ott etetni a gyereket. Nem erre van kitalálva. Nyilván a másik anyuka azért nem visz kaját, mert ők nem enni mennek. Persze rászólhatna a gyerekre de úgyis lesz helyette másik.

Az én fiam soha nem eszik se babakocsiban se játszótéren. 2 evés között megyünk.

Gondolom a te fajtádból lesz az is aki a boltban fizetés nélkül eteti a gyereket

2020. aug. 10. 15:23
 16/44 anonim ***** válasza:
45%
Én sem értem. Tízórai fél10-kor van nálunk, ebéd fél1. Kettő között játszótér, vagy ugyanígy uzsonna és vacsora között. Miért kellene közötte enni? Az melyik étkezés?
2020. aug. 10. 15:27
 17/44 anonim ***** válasza:
62%
Ugyan! Ezek az anyukák nem tartanak "étkezést". Megtömik Dörmivel, krémtúróval, keksszel, túrórudival mert az "hamar megvan" aztán ráfogják a gyerekre hogy semmit se eszik válogat, stb.
2020. aug. 10. 15:51
 18/44 A kérdező kommentje:

Reggel 8 előtt valamivel kel a fiam. Reggelizik itthon. 9 körül megyünk le a játszótérre. De az uzsonnát azt ott fogyasztja el!

10 óra körül.

Igen szinte egész délelőtt lent vagyunk, mert sajnos még pár hónapig panelben lakunk. Ha lenne udvar, akkor egész délelőtt udvaron lennénk.

Fel 12 körül szoktunk felmenni, délben ebéd, majd fél egy körül alvás.

Enni pedig nem a homokozó közepén etetem a gyereket, hanem leülök vele egy padra.

2020. aug. 10. 17:20
 19/44 anonim ***** válasza:
26%

Potyaleső? Egy kisgyerek, akit szintén ott rohaszt lenn az anyja egész délelőtt ahelyett, hogy asztalnál enne, és te kiteszed elé minden nap a kaját? Ő a potyaleső? Szerintem 2 ember eszik az utcán: hajléktalan és igénytelen. Válassz!

Menj 10kor a játszótérre kaja után és megoldódik a potyaleső gyerek problémád!

2020. aug. 10. 17:26
 20/44 anonim ***** válasza:
70%
Az tízórai. Az uzsonna az délután van.
2020. aug. 10. 17:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!