Normális, hogy vérzek?
Sziasztok!
Január 20 körül kellene megjönnie, erre ma nagyon élénk piros vérrel megjött. Kb most lehet az ovulaciom is...
Az ovulációs vérzés lehet nagy mennyiségű is?
Élénkebb mint a menstruációs vér színe...
Beágyazódás nem lehet, mert nem tervezünk babát.
Mi lehet ez? Kicsit még vagyok ilyedve...
Lehet a stressz miatt?
3 napja korházban vagyunk a kislányommal.. antibiotikumot is szedek. Szóval idegesség az akadt bőven..
Köszi ha segítesz.
Hát, nekem régen nem volt ovunál vérzés. Aztán sokáig tűhegynyi Aztán már több csepp is. Közben polipom is volt, műtétre készültem. Kérdeztem az orvost, azt mondta, ha csak középidőben van, nem baj. Aztán legutóbb már nagyon durva volt. Több napig és 1.nap a tisztasági meg is telt. Akkor már biztos voltam benne, hogy tuti rákos vagyok vagy ilyesmi, mert ez nem normális. Ráadásul ovuteszteltem is és tök negatív volt akkor, pedig akkor kellett volna lennie. Csak azért nem rohantam fejvesztve dokihoz, mert pár hét múlva műtét, majd szólok, méhtükrözés is lesz, látszik minden.
Nos, a rákom végül oroszlán lett, lassan 5hónapos 😁
Természetesen nem terhességet jelent, csak azt akartam írni, hogy ovus vérzés is lehet normális a nagy mennyiség ellenére. Nekem végül napokkal később lett ovum. De orvost keress fel azért.
Barátnőmnek is volt hasonló. Neki valami fertőzése volt, hüvelygyulladása lett, állítólag az okozta. Kapott rá antibiotikumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!