Szájrapuszi a gyereknek: igen vagy nem? Milyen baja lehet ettől a gyereknek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 08:59
31/34 anonim válasza:
30
Az őskorban élünk még? Jééé, nem is tudtam
Láttam apukát is ahogy a kislánya szájára ad puszit.
Undorító
32/34 anonim válasza:
10# Semmit nem gondolok bele, nem hiszem azt, hogy pedofil aki szájon puszilja a gyereket, akár anya akár apa... Csak épp számomra bizarr és gáz..Szájra csak a férjemnek adok puszit. Számomra így normális. Nem akarok senkit megbántani,de engem az is irritál mikor szerelmemnek hívják a gyereküket. Sőt van a családban egy illető, aki szájra puszit ad a gyereknek és közben azt mondja gyere, smároljunk. Nem pedofil és nem úgy érti, de szerintem ez undorító.
33/34 anonim válasza:
Neked az ősemberek mondták ezt, elég öreg lehetsz? :D Vagy régen a gyerekeknek nem nőtt foga? Mért etették volna szájból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!