Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a szájrapusziról?

Mit gondoltok a szájrapusziról?

Figyelt kérdés

Egy éves kisfiam mindig szájrapuszit ad, nálunk ez ilyen "családi szokás" kiskoromba maminak és anyunak is szájrapuszit adtam köszönéskor (már nem)

Barátnőm szerint ez undorító, ti mit gondoltok? Le szoktassam róla a kisfiam?

2015. ápr. 3. 13:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%
nemrég volt erről kérdés és gusztustalannak tartom, örülök hog ynem csókolgatott anya anno, ahogy most sem tenném, apával sem.
2015. ápr. 3. 13:07
 2/21 anonim ***** válasza:
49%
Undorito ...
2015. ápr. 3. 13:09
 3/21 anonim ***** válasza:
57%
*sőt ahogy a babámat véletlen majdnem szájon pusziltam automatikusan fordítja el a fejét, ill teljesen látszik, hogy abszolut nem igényli. pedig agyon puszilgato, de nem szájon. ő meg ritán ad, leginkább ha nagyon örül, nevetős kedve van, még a kis kezével magához húzza a fejem és arcomra ad puszit(10 h)
2015. ápr. 3. 13:09
 4/21 anonim ***** válasza:
63%
Én eleve rá sem akarom erre szoktatni a gyerekemet. Arcra puszi van ezt már most is tudja. De regeteg családnál látom ugyanezt a példát mint nálatok: az egéz család (apa, anya, papa, mama, stb.) a gyerek szájára ad puszit és fordítva. Személy szerint (meg is kövezhettek érte) én ezt nem tartom egészséges dolognak, de persze a saját gyerekével, családjával úgy puszizkodik mindenki ahogyan akar.
2015. ápr. 3. 13:12
 5/21 anonim ***** válasza:
61%

nagyon gusztustalan dolog gyereket szajon puszilni, akarmennyi idos es akarmilyen nemu gyerek is legyen az.

parkapcsolatban szokas, nem a gyerekkel. fujfujfuj

6/21 anonim ***** válasza:
72%

egy gyerekpszichológus mesélt erről a kérdésről nem olyan rég egy műsorban. nem ajánlotta. mert ha nagyobb lesz akkor ugye majd le szeretnéd szoktatni, míg apukának továbbra is a szájára fogod adni. a gyerek meg nem fogja érteni, hogy eddig ő is kaphatott a szájára, akkor most már miért csak apa kaphat? és elég rosszul élhetik meg, későbbi zavart is okozhat a kapcsolatai során, mert a tudattalanban ezt viszi magával tovább.

szóval az nem is kérdés, hogy szerintem undorító e vagy sem, hanem hogy mit okozhatsz a gyermekedben ezzel a szokással.

7/21 anonim ***** válasza:
68%
Undorító,soha egyik gyerekemnek sem adtam szájrapuszit.
2015. ápr. 3. 13:16
 8/21 anonim ***** válasza:
70%
sose értettem miért igénylik ezt a szülők. ettől bensőségesebb szerintük a kapcsolat, vagy mi??? sztem is nagyon gáz, ez szerelmespárok között szokás, nem a családdal..
2015. ápr. 3. 13:20
 9/21 anonim ***** válasza:
64%

Sztem is undorító, meg egèszségtelen.

Kb 8 hónapos kora óta ad puszit a lányunk (na persze még csak úgy h o-t formál a szájával és odanyomja) de sose engedtük neki h a szánkra adja, mindig elfordítjük a fejünket. Most 14 hónapos tudja h csak arcra.

Legrosszabb az h az a gyerek akiknél az annyira szokás gondolja h akkor más gyereket is szájon puszilhat, kislányunk nagyon barátkozik nrm egyszer volt h 3-4 éves gyerek szájon akarta puszilni, mikor nem engedtük még az anyja volt felháborodva.

2015. ápr. 3. 13:31
 10/21 anonim ***** válasza:
30%
Semmi undorító nincs benne, ez egyszerűen szokás kérdése. Aki undorítónak gondolja, az az ő szociális problémája.
2015. ápr. 3. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!