nemrég volt erről kérdés és gusztustalannak tartom, örülök hog ynem csókolgatott anya anno, ahogy most sem tenném, apával sem.
2015. ápr. 3. 13:07
2/21 anonim válasza:
Undorito ...
2015. ápr. 3. 13:09
3/21 anonim válasza:
*sőt ahogy a babámat véletlen majdnem szájon pusziltam automatikusan fordítja el a fejét, ill teljesen látszik, hogy abszolut nem igényli. pedig agyon puszilgato, de nem szájon. ő meg ritán ad, leginkább ha nagyon örül, nevetős kedve van, még a kis kezével magához húzza a fejem és arcomra ad puszit(10 h)
2015. ápr. 3. 13:09
4/21 anonim válasza:
Én eleve rá sem akarom erre szoktatni a gyerekemet. Arcra puszi van ezt már most is tudja. De regeteg családnál látom ugyanezt a példát mint nálatok: az egéz család (apa, anya, papa, mama, stb.) a gyerek szájára ad puszit és fordítva. Személy szerint (meg is kövezhettek érte) én ezt nem tartom egészséges dolognak, de persze a saját gyerekével, családjával úgy puszizkodik mindenki ahogyan akar.
2015. ápr. 3. 13:12
5/21 anonim válasza:
nagyon gusztustalan dolog gyereket szajon puszilni, akarmennyi idos es akarmilyen nemu gyerek is legyen az.
parkapcsolatban szokas, nem a gyerekkel. fujfujfuj
6/21 anonim válasza:
egy gyerekpszichológus mesélt erről a kérdésről nem olyan rég egy műsorban. nem ajánlotta. mert ha nagyobb lesz akkor ugye majd le szeretnéd szoktatni, míg apukának továbbra is a szájára fogod adni. a gyerek meg nem fogja érteni, hogy eddig ő is kaphatott a szájára, akkor most már miért csak apa kaphat? és elég rosszul élhetik meg, későbbi zavart is okozhat a kapcsolatai során, mert a tudattalanban ezt viszi magával tovább.
szóval az nem is kérdés, hogy szerintem undorító e vagy sem, hanem hogy mit okozhatsz a gyermekedben ezzel a szokással.
7/21 anonim válasza:
Undorító,soha egyik gyerekemnek sem adtam szájrapuszit.
2015. ápr. 3. 13:16
8/21 anonim válasza:
sose értettem miért igénylik ezt a szülők. ettől bensőségesebb szerintük a kapcsolat, vagy mi??? sztem is nagyon gáz, ez szerelmespárok között szokás, nem a családdal..
2015. ápr. 3. 13:20
9/21 anonim válasza:
Sztem is undorító, meg egèszségtelen.
Kb 8 hónapos kora óta ad puszit a lányunk (na persze még csak úgy h o-t formál a szájával és odanyomja) de sose engedtük neki h a szánkra adja, mindig elfordítjük a fejünket. Most 14 hónapos tudja h csak arcra.
Legrosszabb az h az a gyerek akiknél az annyira szokás gondolja h akkor más gyereket is szájon puszilhat, kislányunk nagyon barátkozik nrm egyszer volt h 3-4 éves gyerek szájon akarta puszilni, mikor nem engedtük még az anyja volt felháborodva.
2015. ápr. 3. 13:31
10/21 anonim válasza:
Semmi undorító nincs benne, ez egyszerűen szokás kérdése. Aki undorítónak gondolja, az az ő szociális problémája.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!